Video: Smuldrekage med hindbær og mandler
Smuldrekage med hindbær og mandlerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
34 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
0.75 deciliter Sukker
-
0.25 tsk Bordsalt
-
50 gram Smør
-
0.75 tsk Bagepulver
-
0.75 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 spsk Skummetmælk
-
1 tsk Vanillesukker
-
0.5 tsk Mandelessens
-
1 stk Æg
-
100 bæger Flødeost 60+
-
2 spsk Sukker
-
1 stk Æggehvide
-
0.5 deciliter Hindbærmarmelade
-
50 gram Friske hindbær
-
2 spsk Mandler
Forvarm ovnen til 175°C.
Bland mel, sukker og salt i en skål.
Skær smørret i små stykker og rør dem sammen med melblandingen.
Sæt ca. 1/4 af melblandingen til side til pynt.
Bland den resterende melblanding med bagepulver, creme fraiche, mælk, vanillesukker, mandelessens og æg.
Rør rundt i dejen med en elpisker, til den er jævn.
Fordel dejen i en smurt kageform.
Bland flødeost, sukker og æggehvide.
Rør med en elpisker.
Fordel fyldet oven på dejen.
Fordel marmelade herpå og herefter friske hindbær.
Bland den tilsidesatte melblanding med hakkede mandler.
Drys denne blanding over kagen og bag den i 30 min.
Lad kagen afkøle på en rist.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tærte med bacon
Sådan laver du hjemmelavet tærte med baconFørst kommer du hvedemel i en skål og skærer smø...
Hindbærcoulis
Sådan laver du hindbærcoulis Brug frosne hindbær til opskriften. Lad dem tø op og gem lidt...
Sandkage
Tænd ovnen på 200°C.Bland blødgjort smør og sukker sammen og tilsæt æg ét ad gangen.Tilsæt...