Video: Quiche med laks
Quiche med laksKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Hvedemel
-
125 gram Smør
-
2 spsk Vand
-
4 stk Forårsløg
-
1 spsk Olie
-
200 gram Røget laks
-
4 stk Æg
-
3 deciliter Piskefløde 38%
-
2 spsk Frisk dild
Rør mel, fedtstof og vand sammen til tærtedejen.
Lad den hvile lidt (ca. 20 min.) og rul den derefter ud.
Beklæd en tærteform, ca. 22 cm i diameter, med dejen.
Læg evt. alufolie rundt i kanten og forbag tærtebunden i den nederste del af ovnen ved 200°C i ca. 10 min.
Fjern derefter foliekanten.
Skyl forårsløg og skær dem i strimler.
Svits dem i lidt olie ved svag varme, til de er bløde.
Spæd eventuelt med lidt vand.
Skær laksen i strimler.
Pisk æg og fløde sammen og bland hakket dild deri.
Tilsæt krydderier.
Fordel forårsløg i tærtebunden.
Læg laksen ovenpå og hæld æggemassen over.
Bag tærten i 20 min. midt i ovnen og den er klar til servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødbedesalat med gedeost og valnødder
1. Forbered rødbederne: Start med at koge rødbederne i let saltet vand i cirka 30-40 minu...
Blow Job
Hæld ingredienserne i et shotglas og top med flødeskum. Drinken løftes uden hændernes hjæl...
Suppe med hvide bønner og lam
Hak løget og svits det i olivenolie over lav varme i en stor gryde. Tilsæt hakket hvidløg...