Forretter Vegetarisk Vinter Efterår Vegansk mad Suppe
Nutrition facts: 33 calories 44.38 carb 23.42 fat 18.5 fiber 26.32 protein 2.89642 fat 21.66 sugar

Video: Hjemmelavet klassisk tomatsuppe

Hjemmelavet klassisk tomatsuppe

Hjemmelavet klassisk tomatsuppe

Hjemmelavet klassisk tomatsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Din hjemmelavede klassiske tomatsuppe perfekt både som forret og hovedret

For en ekstra appetitlig tomatsuppe kan du bruge friske tomater - blanchér dem og pil skindet af, hvis du vil have den bedste "hjemmelavede" oplevelse. Ellers investér i nogle flåede tomater af høj kvalitet.


I stedet for at komme suppen i en blender kan du også benytte en stavblender og blende suppen direkte i gryden. Suppen skal dog afkøles lidt først.


Tomatsuppen kan med fordel fordel serveres med friskt brød - fx fransk rosmarinbrød eller velsmagende croutoner med urter, hvidløg og parmesan.


For en mere fyldig suppe kan der tilsættes suppepasta eller nudler.


Du kan også tilsætte lidt piskefløde for en mere rund og cremet smag.


Som pynt på din hjemmelavede klassiske tomatsuppe kan du bruge små tomattern. Dem laver du nemt ved at skære en tomat i 6-8 både og pille kernerne ud. Skær derefter stykkerne i små firkanter, som du drysser med lidt salt og sukker, så de slipper lidt af deres væske og får en flottere og mere dyb rød farve. Har du tid, så hæld de små tomattern i en sigte, så de frigiver yderligere væske.

Kokkens svar
varm suppe i en blender?

Spørgsmål:

Hej. Når du putter varm suppe ned i en blendermed låg på,har du så selv været ude for at det nærmest eksploderer ud over køkkenet fordi varme væsker i en beholder med låg ikke går godt i spænd? det skete lige for mig....



Svar:
Hej , jeg beklager dit uheld.Ja jeg har prøvet det mange ganger og kunne fortælle mange tossede ting om det , men det der er vigtigt er at man med et viskestykke holder på låget og max fylder 1/3 op af blender glasset

Mvh Tomas
opskrifter.dk

23/02-2009 af Opskrifter.dk

tomatsuppe

Spørgsmål:

kan denne suppe fryses i portioner? Jeg skal opereres her i december og plejer derefter mest at ha lyst til suppe. er der andre purerede supper der kan fryses du kan anbefale? Venligst Gitte



Svar:
ja - du kan sagtens fryse denne her suppe. Du kan næsten fryse alle supper, undtagen hvis de er lierede, så er de ikke velegnede til at fryse.

Skal der fyld i suppen efter at den er pureret, er det bedst at tilsætte den efter optøning.

F.eks.kan gulerødder godt blive lidt "gummi-agtige" når de har været i fryseren.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

24/11-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Osso buco på rødvin

Kødretter

Rids kødet i kanten hele vejen rundt. Vend hver skive i mel med salt og peber. Brun kødet...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3596
Opskrift

Bagt æblekage

Vegetar

Bagt æblekageSkær smørret i mindre stykker og bland med mel til blandingen ligner revet os...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2622
Opskrift

Røgede laksekroketter

Fiskeretter

Røgede laksekroketterBlend flødeost og røget laks i en blender eller foodprocessor indtil...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2778

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag