Video: Marineret kartoffel- og artiskoksalat
Marineret kartoffel- og artiskoksalatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
8
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 kg Nye kartofler
-
250 gram Frossen grøn bønne
-
175 gram Artiskokhjerte
-
5 stk Sorte oliven
-
2 spsk Hvidvinseddike
-
2 spsk Frisk persille
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
Skrab kartoflerne i letsaltet vand i ca. 20 min. eller til de er meget møre. Tilsæt bønnerne og lad dem koge med i 2 min. Hæld vandet fra kartofler og bønner. Dræn artiskokhjerter i et dørslag over en skål (gem lidt af væden fra artiskokkerne). Hak artiskokkerne og tilsæt dem, sammen med hakkede oliven, til kartoflerne og bønnerne. Bland lidt af den reserverede væde fra artiskokkerne, hvidvinseddike, hakket persille, salt og peber i en lille skål. Hæld dressingen over kartoffelsalaten og vend den godt. Dæk salaten til og stil den køligt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Caponata - Siciliansk aubergineret
Sæt en gryde med olie over stærk varme. Kom auberginestykkerne og oregano i, kom lidt salt...
Pirog
Det hakkede oksekød brunes. Soya (rimeligt meget) tilsættes sammen med lidt salt og pebe...
El Toro
Ryst ingredienserne med is og si over i et cocktailglas.