Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Nordisk
Bagværk
1 timer 45 minutter
20 minutter
8
Fremgangsmåde:
Smørret smuldres sammen med melet. Gæren opløses i lunken mælk.
Mælken hældes sammen med melblandingen, og æg, sukker samt vanillesukker tilsættes.
Ælt dejen godt sammen og lad den hvile i ca. 45 min.
Rul dejen ud til ca. ½ cm tykkelse på en melbestrøet overflade.
Skær dejen i rektangler.
Tvist hvert rektangel på midten og lad dem efterhæve, til de har opnået dobbelt størrelse.
Kog klejnerne i hold i en gryde med palmin.
Put evt. glasur på klejnerne.
Antal personer: 10
200 gram Smør
500 gram Hvedemel
2 pakke Gær
1 deciliter Skummetmælk
3 stk Æg
125 deciliter Sukker
1 tsk Vanillesukker
Palmin