Video: Sildeskyer
SildeskyerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
3 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
4 stk Toastbrød
-
200 gram Matjesfilet
-
1 stk Rødløg
-
0.5 bdt Frisk purløg
-
3 stk Pasteuriseret æggehvide
-
2 spsk Mayonnaise
Kog æggeblommerne, til de er hårdkogte.
Smør brødskiverne.
Hak sildefileterne i små tern.
Hak de kogte æggeblommer.
Bland blommerne med sild, hakket rødløg og klippet purløg.
Kom den blandede masse på brødet.
Pisk æggehviden til fast skum og vend mayonnaisen i æggehviden med forsigtig sigte bevægelser.
Kom æggehvidemassen oven på sildemaden, gerne med top på.
Gratiner på 200°C i ca. 5 min. til massen på toppen er gylden.
Spørgsmål:
Vad är det? Kan man koka enbart äggula? Med vänlig hälsning Carina Yoshida
Svar:
Hej , det är värmebehandlat ägg ( som mjölk)
Du kan koka bara gulan om du vill
Mvh Tomas
recept.se
06/01-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Taramosasalat
Rognen puttes i blender. Brødet fugtes med vand, pres vandet ud igen og læg brødet i en bl...
Laks med pasta og pesto
Pastaret med spicy laks og pesto Start med at blande olivenolie sammen med hakket chili og...
Chokoladebudding med espresso anglaise
Budding: Smelt chokolade og smør sammen og tilføj sukker. Pisk sukker, æg og mel sammen ti...