Video: Sildeskyer
SildeskyerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
3 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
4 stk Toastbrød
-
200 gram Matjesfilet
-
1 stk Rødløg
-
0.5 bdt Frisk purløg
-
3 stk Pasteuriseret æggehvide
-
2 spsk Mayonnaise
Kog æggeblommerne, til de er hårdkogte.
Smør brødskiverne.
Hak sildefileterne i små tern.
Hak de kogte æggeblommer.
Bland blommerne med sild, hakket rødløg og klippet purløg.
Kom den blandede masse på brødet.
Pisk æggehviden til fast skum og vend mayonnaisen i æggehviden med forsigtig sigte bevægelser.
Kom æggehvidemassen oven på sildemaden, gerne med top på.
Gratiner på 200°C i ca. 5 min. til massen på toppen er gylden.
Spørgsmål:
Vad är det? Kan man koka enbart äggula? Med vänlig hälsning Carina Yoshida
Svar:
Hej , det är värmebehandlat ägg ( som mjölk)
Du kan koka bara gulan om du vill
Mvh Tomas
recept.se
06/01-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italiensk pastasalat
Skær bacon ud i tern og svits på panden. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Find en sk...
Helleflynderterrine med broccoli og hummer
Skær fisken i vilkårlige tern og afkøl kødet godt. Hak det i en food-processor, tilsæt lid...
Hakkebøf i ovn
Hakkebøf i ovnTilsæt oksekød, sennep, lidt peber og salt i en skål. Farsen æltes grundigt,...