Video: Sildeskyer
SildeskyerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
3 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
4 stk Toastbrød
-
200 gram Matjesfilet
-
1 stk Rødløg
-
0.5 bdt Frisk purløg
-
3 stk Pasteuriseret æggehvide
-
2 spsk Mayonnaise
Kog æggeblommerne, til de er hårdkogte.
Smør brødskiverne.
Hak sildefileterne i små tern.
Hak de kogte æggeblommer.
Bland blommerne med sild, hakket rødløg og klippet purløg.
Kom den blandede masse på brødet.
Pisk æggehviden til fast skum og vend mayonnaisen i æggehviden med forsigtig sigte bevægelser.
Kom æggehvidemassen oven på sildemaden, gerne med top på.
Gratiner på 200°C i ca. 5 min. til massen på toppen er gylden.
Spørgsmål:
Vad är det? Kan man koka enbart äggula? Med vänlig hälsning Carina Yoshida
Svar:
Hej , det är värmebehandlat ägg ( som mjölk)
Du kan koka bara gulan om du vill
Mvh Tomas
recept.se
06/01-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratineret løgsuppe
Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Sauter dem herefter i smør sammen med melet til de...
Sandwich med svampe og Fontinaost
Rens og klargør svampene. Skær dem i skiver på langs.Varm olivenolien på en pande over mid...
Nem whiskysauce
Det hele piskes sammen i en gryde og gives et opkog. Saucen smages til med salt.