Video: Banan- og havregrynsbrød
Banan- og havregrynsbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Brun farin
-
7 spsk Olie
-
2 stk Æggehvide
-
1 stk Æg
-
2 stk Banan
-
2.5 deciliter Havregryn
-
1 deciliter Skummetmælk
-
5 deciliter Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Kanel
Forvarm ovnen til 175°C.
Bland farin, olie, æggehvide og helt æg i en skål. Pisk godt på middelhøj hastighed.
Bland mosede bananer, havregryn og mælk.
Tilsæt denne blanding til farin blandingen og pisk yderligere.
Sigt mel, bagepulver, salt og kanel sammen i en skål.
Tilsæt denne blandingen til dejen og pisk, til dejen er jævn og lind.
Hæld dejen i en smurt brødform.
Bag brødet i 70 min., eller til en tandstikker indsat i midten af brødet kommer ud uden at være tilklistret med dej.
Tag brødet ud af formen og lad det køle af.
Brødet kan spises som kage til kaffe/te, der behøves ikke andet end lidt smør.
Spørgsmål:
kan man lave boller i stedet
Svar:
Det kan du godt, men jeg vil anbefale dig at lave bollerne i forme. Du kunne fx bruge muffinforme eller lign. Bollerne skal bages ca.20 min - prøv testen som i opskriften
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
03/03-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Broccolisalat med bacon og pinjekerner
Broccolisalat med bacon og pinjekernerBroccoli deles i små buketter - stokken bruges ikke....
Brunkager fra Skeiverhuset
Sukker og sirup koges op, smør røres i, massen skal være kold inden kydderierne, hakke man...
Omelet med hakket kød
Løget hakkes og brunes i en gryde med lidt smør. Kødet tilsættes og svitses, evt. bland li...