Video: Indbagte kalkunfileter med karameliserede løg
Indbagte kalkunfileter med karameliserede løgKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
11
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
800 gram Kalkunbryst
-
400 stk Butterdej
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
100 gram Smør
-
2 spsk Sukker
-
6 stk Løg
-
2 spsk Balsamico
-
3 deciliter Rødvin
-
5 deciliter Oksebouillon
-
2 tsk Solbærmarmelade
Tilbehør: Smelt smørret i en gryde og tilsæt sukker og hakket løg. Læg låg på og lad det koge i 20 min. Tilsæt balsamico. Sauce: Kog vinen ind til det halve, tilsæt okseboullion og kog igen ned til det halve. Tilsæt solbærmarmelade. Skær kalkun ud i 200 grams fileter. Rul butterdejen ud. Placér kalkun på midten, drys med lidt salt og peber, og fold dejen ind over så det bliver en lille pakke. Put kalkunpakkerne i et smurt fad og steg dem i ovnen i 20 min. på 180 grader. TIP: der kan godt bruges mindre smør til de karmeliserede løb.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bradepande pizza
Sådan laver du dejen til en bradepande pizza:Vand og gær røres sammen og melet iblandes (...
Bøffer med portvins- og rosmarinsauce
Sauce: Smelt smørret i en stor gryde. Tilsæt hakkede forårsløg og svits dem til de er møre...
Grove burgerboller
Sådan bager du grove burgerbollerOpløs gæret i lunken vand, og tilsæt herefter salt, sukke...