Video: Baba ghanoush - auberginedip
Baba ghanoush - auberginedipKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Tilbehør
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
750 stk Aubergine
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Citronsaft
-
2 spsk Olivenolie
-
3 spsk Tahini
-
2 spsk Friske mynteblade
-
0.75 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Arabiske fladbrød
-
1 bdt Friske mynteblade
Fjern stilken fra auberginerne, skyl og flæk dem. Læg auberginerne, med snitfladen nedad, på en plade med bagepair og prik dem godt med en spids gaffel. Bag auberginerne midt i ovnen. Tag dem ud og køle lidt af. Skrab "kødet" ud i en skål (kasser skallerne). Kom de øvrige ingredienser i skålen og blend med en stavblender til dippen er sammenhængende, men alligevel ikke for finthakket. Stil auberginedippen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til. Server den kolde auberginedip med grønsager og pitabrød. Tip: Tahin kan udelades.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Alfredo Sauce til pasta
Smelt smøret og rør creme cheesen ud i det. Tilsæt mælk og hvidløgspulver, rør godt. Tilsæ...
Langtidshævet fuldkornshvedebrød
Opløs gæren i vandet. Bland resten i til en løs dej. Kom dejen i smurte forme, de skal k...
Sveske trifli
Kagecreme: Æggeblommer, sukker, mel og vanille røres godt sammen og hældes i den kogende m...