Video: Røget torsk med couscoussalat og marinerede grøntsager
Røget torsk med couscoussalat og marinerede grøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Andet
13
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Couscous
-
300 gram Røget torskefilet
-
1 stk Skalotteløg
-
0.5 stk Agurk
-
1 stk Rød peberfrugt
-
0.5 stk Fennikelknold
-
15 ml Hasselnøddeolie
-
5 ml Eddike
-
1 knsp Køkkensalt
-
1 knsp Peber
-
1 spsk Frisk dild
-
1 spsk Frisk koriander
-
1 spsk Frisk kørvel
Kog couscous efter anvisning på emballagen.
Skalotteløg, agurk, peberfrugt og fennikel samt olien og eddiken krydret med salt og peber varmes op ved lav varme og simrer i 3-4 min.
De finthakkede urter røres godt sammen med couscous'en og serveres med grøntsagerne ovenpå og tynde skiver af røget torsk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Glutenfri lagkagebunde
Glutenfri lagkagebundeÅben springformen og læg et stykke bagepapir i klemme ovenpå bunden....
Luksus bananasplit
Luksus bananasplitSkræl bananen, skær den midt over og læg den i en isskål.Herefter placer...
Sennepskanin med perleløg og hestebønner
Forvarm ovnen på 90°C.Børst kaninstykkerne med sennep og drys med friskhakket timian samt...