Røget torsk med couscoussalat og marinerede grøntsager

07/03-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Andet

Forret

0 minutter

30 minutter

13



Fremgangsmåde:

Kog couscous efter anvisning på emballagen.

Skalotteløg, agurk, peberfrugt og fennikel samt olien og eddiken krydret med salt og peber varmes op ved lav varme og simrer i 3-4 min.

De finthakkede urter røres godt sammen med couscous'en og serveres med grøntsagerne ovenpå og tynde skiver af røget torsk.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

100 gram Couscous

300 gram Røget torskefilet

1 stk Skalotteløg

0.5 stk Agurk

1 stk Rød peberfrugt

0.5 stk Fennikelknold

15 ml Hasselnøddeolie

5 ml Eddike

1 knsp Køkkensalt

1 knsp Peber

1 spsk Frisk dild

1 spsk Frisk koriander

1 spsk Frisk kørvel

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g