Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Andet
Forret
0 minutter
30 minutter
13
Fremgangsmåde:
Kog couscous efter anvisning på emballagen.
Skalotteløg, agurk, peberfrugt og fennikel samt olien og eddiken krydret med salt og peber varmes op ved lav varme og simrer i 3-4 min.
De finthakkede urter røres godt sammen med couscous'en og serveres med grøntsagerne ovenpå og tynde skiver af røget torsk.
Antal personer: 4
100 gram Couscous
300 gram Røget torskefilet
1 stk Skalotteløg
0.5 stk Agurk
1 stk Rød peberfrugt
0.5 stk Fennikelknold
15 ml Hasselnøddeolie
5 ml Eddike
1 knsp Køkkensalt
1 knsp Peber
1 spsk Frisk dild
1 spsk Frisk koriander
1 spsk Frisk kørvel