Video: Bagels
BagelsKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
2.5 deciliter Vand
-
3 spsk Olie
-
1 tsk Bordsalt
-
2 stk Æg
-
650 gram Hvedemel
-
1 stk Æg
-
5 spsk Sesamfrø
En portion til 4 personer svarer til 16 brød.
Gæren smuldres i et dejfad og røres ud i vandet.
Tilsæt olie, salt og æg og ælt så meget mel i, at dejen bliver smidig.
Dæk fadet med film eller et klæde og lad dejen hæve i 30 minutter på et lunt sted.
Ælt dejen på et meldrysset bord.
Del den i 16 stykker (pr. 4 personer) og tril dem til ca. 20 cm. lange pølser, som er lidt tyndere i begge ender.
Fugt den ene ende med lidt vand og sæt pølserne sammen til ringe.
Klem enderne godt sammen.
Lad vand koge op i en stor gryde.
Læg et par ringe i ad gangen og kog dem i ca. 1-2 minutter.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Tænd ovnen på ca. 220°C (varmluftovn 200°C).
Læg de forkogte ringe på en smurt bageplade, eller brug bagepapir.
De pensles med æg, drysses med sesamfrø og bages midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Afkøler på en bagerist.
Man kan også drysse f.eks. birkes eller kanel på bagels
Spørgsmål:
Hej kok, Jeg ville bare lige spørge om i har en opskrift på bagelboller ?
Svar:
Ja - det har vi - den er her:
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
18/02-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Østerlandsk torsk
Gulerødder, peberfrugt og porrer renses og skæres i strimler. Sautér grøntsagerne i en sau...
Kamikaze
Ryst alle ingredienserne i en shaker med is í. Si over isterninger i et gammeldags glas og...
Glutenfri pandekager
Sådan laver du glutenfri pandekager Kom boghvedemel, salt, vaniljesukker og kardemomme i e...