Video: Kanin med hvidvin og rosmarin
Kanin med hvidvin og rosmarinKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Kanin
-
16 stk Skalotteløg
-
6 stk Gulerod
-
6 stk Hvidløgs fed
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
1 liter Vildtbouillon
-
5 kvist Frisk rosmarin
Klargør kaninen eller lad slagteren gøre det for dig (skær benene af kaninen, fjern indvoldene og hovedet).
Pil skalotteløgene, skræl gulerødderne og skær dem i 2 cm strimler.
Hak hvidløget fint.
Opvarm en stor pande med lidt olie og steg kanin og grøntsager, indtil kødet er brunt.
Tilføj hvidvin og bouillon og kog det op.
Kom det hele i et højt ildfast fad, drys med hakket rosmarin og dæk det tæt med sølvpapir.
Kom det i ovnen i 120 minutter ved 160 grader.
Servér med kogte kartofler.
Spørgsmål:
På billedet er der anvendt blade, som ikke indgår i retten 1. Er det Laurbærblade? 2: Skal de med i ovnen? På forhånd tak, Peter
Svar:
Bladene er en fejl på billedet. Der skal ikke laurbærblade i.
mvh Tomas
Opskrifter.dk
13/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pebernødder
PebernødderBland mel, hjortetaksalt og krydderier sammen i en stor skål. Hak derefter fast...
Blinis
Sådan laver du blinisFørst luner du mælken i en mikroovn eller gryde. Kom den lunede mælk...
Engelsk lagkage
Dej: Sukker, mel, blødgjort smør, æggeblommer, mælk samt bagepulver røres sammen til en jæ...