Video: Hotpot med lam og grøntsager
Hotpot med lam og grøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 5 minutter
Antal personer:
-
150 gram Lammebov
-
1 stk Porre
-
125 gram Blomkål
-
50 gram Champignon
-
200 gram Gulerod
-
1 stk Løg
-
2 stk Tomat
-
1.5 deciliter Grøntsagsbouillon
Skær alt fedt fra lammekødet.
Skær kødet i tern.
Skær grøntsagerne i mundrette stykker.
Læg kødet og alle grøntsager (undtagen tomaterne) i lag i en gryde.
Drys salt og peber over og slut af med tomatskiverne.
Hæld grøntsagsbouillon i og læg låg på gryden.
Sæt gryden midt i en forvarmet ovn ved 180°C i 45 min.
Bønner af eget valg blandet i en salat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bøf Bourgogne 1
1. Skær løg og hvidløg skiver, og svits dem i en spsk. olie, til de er gyldne. 2. Tag løg...
Spinatsalat
Spinatsalat Start med at riste pinjekerner. Varm en pande op ved middel varme og rist...
Tagliatelle funghi
1) Champignonerne renses og skæres i skiver. Hvidløg og løg pilles og hakkes fint.I en sto...