Video: Marokkansk lam-tagine med kikærter og couscous
Marokkansk lam-tagine med kikærter og couscousKøkken:
Ingredienser:
Andet
18
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
800 gram Lammeslag
-
2 stk Hvidløg
-
1 stk Rødløg
-
2 tsk Korianderpulver
-
3 tsk Spidskommen
-
3 tsk hele gule sennepskorn
-
2 tsk Karry
-
2 stk Citron
-
500 ml Lammebouillon
-
2 dåse Hakkede tomater
-
1 dåse Kikærter
-
12 stk Grønne oliven
-
200 ml Vand
-
200 gram Couscous
-
1 stk Citron
-
1 stk Bøftomat
-
4 spsk Frisk mynte
-
0.5 deciliter Frisk koriander
Skær lammekødet ud i terninger.
Hak hvidløg, og løg fint.
Steg det hele sammen med korianderpulver, kommen, sennepskorn, karry og citronsaft i en stegepande med en smule olie.
Boullion og tomat tilføjes og det hele simrer i 45 min.
Kikærter og oliven kommes i og koges i yderligere 30 min.
Salat: Vandet bringes i kog og couscousen kommes i.
Rør det rundt og tildæk det med folie.
Det hviler i 5 min.
Tomater og mynte hakkes groft og røres sammen med couscousen.
Couscous anrettes på tallerkner med kødet ovenpå.
Der pyntes med hakket koriander.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marinerede tigerrejer
Marinerede tigerrejerRør alle ingredienserne til marinaden sammen.Ingefær og hvidløg skal...
Krydrede thairejer med chili og hvidløg
Opvarm halvdelen af olien i en wok over høj varme. Tilsæt revet kål og 1/4 af vandet og ly...
Fejøkager
Margarine, sukker, farin og æg røres sammen. Hakkede mandler og chokolade tilsættes. Her...