Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd en bageplade med bagepapir. Rør 2/3 af melet samt bagepulver, muskatnød, salt og sukker sammen i en skål. Smuldre smør i. Til

Tipoldefars sukkerkager

Tipoldefars sukkerkager
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Amagerkoteletter

Kødretter

Krydr koteletterne med salt og brun dem hurtigt på en varm pande. Pil løgene, skær dem i t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Fjerkræ

Hak hvidløget meget fint med en kniv. Brun hvidløg og paprika i olien på en sauterpande....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Små pecantærter

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C. I en middelstor skål røres smør og flødeost sammen, til det er...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag