Video: Tipoldefars sukkerkager
Tipoldefars sukkerkagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
10
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1.5 deciliter Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
1 tsk Revet muskatnød
-
1 tsk Bordsalt
-
5 tsk Sukker
-
300 gram Smør
-
1 tsk Natron
-
2.5 deciliter Kærnemælk
-
180 gram Æg
-
1 tsk Vanillesukker
Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd en bageplade med bagepapir. Rør 2/3 af melet samt bagepulver, muskatnød, salt og sukker sammen i en skål. Smuldre smør i. Tilsæt natron, kærnemælk, piskede æg og vanillesukker. Rør så lidt som muligt, og tilsæt resten af melet, indtil dejen har den rette konsistens. Rul dejen ud til ½ cm tykkelse på et melbestrøet underlag. Udstik kager af dejen med kageforme eller glas. Anbring kagerne på bagepladen. Bag kagerne i ca. 8-10 min. i ovnen. Lad dem afkøle på en rist og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Smøreost med blåskimmel, portvin og valnød
Blend ost, smør og portvin i en foodprocessor eller blender, til det er jævnt og glat....
Thai oksekødssalat
I en stor skål blandes hakkede forårsløg, halket citrongræs, hakkede urter, limesaft, fish...
Fynsk brunsviger
Mel og sukker blandes, smørret smuldres i og rosinerne tilsættes. Gæren røres ud i lun mæ...