Video: Roulade af spinat, mozzarella og oliven med champignoncreme
Roulade af spinat, mozzarella og oliven med champignoncremeKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Grønne oliven
-
1 stk Butterdejsplader
-
1 pakke Frisk Mozzarella
-
1 pakke Frisk spinat
-
1 pakke Champignon
-
1 deciliter Rødvin
-
1 stk Citron
-
100 gram Creme fraiche 38%
-
1 spsk Dijonsennep
Udsten oliven og skær dem i skiver.
Udrul butterdejen til en firkant på 15 x 15 cm.
Kom mozzarella og skyllet spinat på halvdelen af dejen.
Oliven kommes over hele dejen.
Rul forsigtigt det hele sammen som en pølse og bag den i en forvarmet ovn på 180°C i 25 min.
Svampene koges i rødvinen indtil vinen er absorberet.
Når svampene er kolde, blendes de i en blender og creme fraiche, citronsaft og sennep tilsættes.
Rouladen serveres med champignoncremen til.
Spørgsmål:
Kan man lave rouladen dagen i forvejen og blot bage den på dagen?
Svar:
Hej, jeg tror den kan blive "svampet" , det er nok bedre at bage den og så bare varme dagen efter
Mvh Tomas
opskrifter.dk
04/10-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
kan man bruge andet end rødvin til champignoncremen?
Svar:
Ja -du kan bruge grøntsags bouillon eller ½ bouillon og ½ balsamico eddike.
Mvh
Dorthe
opskrifter.dk
14/11-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagte pærer med cognac
Opvarm ovnen til 230°C. Skræl og halvér pærerne (efterlad stilken intakt) og fjern kerneh...
Børnevenlige kyllingespyd
Skær filetterne ud i tern, kom dem på træspydene, olie, toatketchup og salt blandes sammen...
Oksefilet med ristede kartofler og varm bearnaisesauce
Rids oksefiletens fedtlag. Læg den i bradepanden på en rist og brun den nederst i ovnen. T...