Video: Frikadeller af champignon og valnødder med peberfrugt coulis
Frikadeller af champignon og valnødder med peberfrugt coulisKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Champignon
-
5 spsk Frisk persille
-
150 gram Valnød
-
1 stk Citron
-
2 stk Hvidløg
-
2 stk Æg
-
5 spsk Rasp
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 spsk Dijonsennep
-
1 stk Hvidløg
-
1 stk Citron
Dressing:
Rist peberfrugten i en varm ovn, indtil den er sort.
Den afkøles og skindet pilles af den.
Kom den i en blender med sennep, hvidløg og citronsaft.
Blend imens lidt olie tilføjes langsomt, indtil det har en passende konsistens.
Fars:
Kom de hakkede champignoner, persille, valnødder, citronsaft, hvidløg og æg i blenderen.
Blend groft indtil alt er blandet.
Hæld farsen i en skål, tilsæt rasp og bland godt.
En stegepande opvarmes.
Tilføj lidt olie, form frikadellerne med en spiseske og steg dem 2 min. på hver side.
Frikadellerne serveres på tallerkner med dressing rundt om.
Vin - Louis Latour Grande Ardeche Chardonnay - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Louis Latour Maison, Frankrig, Type: HvidvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Louis Latour Grande Ardeche ChardonnayLouis Latour købte i 1979 en mindre ejendom i Ardèche, der ligesom Bourgogne har en kalkrig jordbund men generelt lidt mere varme og sol. Denne vin er således lavet på 100% Ch... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Spørgsmål:
Hej Jeg står og skal sammensætte en julebuffe. I blandt gæsterne er der nogle som er vegetare (ca. 4 stk.). Tænker om du har nogle opskrifter eller forslag til nogle vegetar-julretter (nogle uden fisk og nogen med) på buffeen er der følgende tilbehør: rødkål, kartofler, brunkartofler, grønkålssalat, stegt endvie med svampe, rødkålssalat, brød. mvh. David
Svar:
hej David
Fiskeopskrifter er der masser af på vores opskrifts side, du klikker på ikonet for fisk, så kommer de frem.
Jeg vedhæfter et par opskrifter som kan være velegnet til vegetarer, men lav bare rigeligt, for det vil nok blive et hit også blandt de andre gæster :-) men være opmærksom på at der er ost i opskriften - det er der også nogle vegetarer/veganer som ikke spiser.
mvh.
Dorthe
opskrifter.dk
24/11-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan frikadellerne fryses ned?
Svar:
Hej , det kan du roligt gøre
Mvh Tomas
opskrifter.dk
16/08-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
vil lige høre om man kan undvære valnødderne i denne ret
Svar:
Det kan man sagtens - du kan enten helt undlade dem eller erstatte dem med dine yndlingsnødder.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
25/04-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej, Vi står her midt i en madlavning, og skal til at lave netop denne delikate ret. Men vi synes farsen er lidt tynd i det - Hvordan gør man den tykkere? Altså lidt mere fast? Håber du vil svare hurtigt.. JJ
Svar:
Prøv at stege farsen som den er (lidt tynd) se om den "sætter sig" ellers tilsæt lidt mere rasp.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
25/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Moccaparfait
Pisk sukker og æggeblommer sammen.Tilsæt kaffen. pisk fløden stiv. Fold den piskede fløde...
Mandelkage med mokkaovertræk
Mandelkage:Æggehviderne piskes stive.Flørmelis og finthakkede mandler blandes og vendes i...
Tærte med skinke og porrer
Dej: Skær smørret i mindre stykker, og smuldre det i melet, til det ligner revet ost. Tils...