Video: Muslinge- og laksefrikadeller
Muslinge- og laksefrikadellerKøkken:
Ingredienser:
Fransk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Laksefilet
-
200 gram Kogt musling
-
2 stk Æg
-
100 gram Hvedemel
-
4 spsk Frisk purløg
-
2 stk Bøftomat
-
2 stk Avocado
-
1 stk Rødløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Citron
-
3 spsk Olivenolie
-
0.5 bdt Frisk basilikum
Fars: Skær laksen og muslingerne ud i meget små terninger og bland dem sammen med æg, mel og hakket purløg. Salsa: Skær tomat og avocado ud og bland dem med hakket løg og hvidløg. Hæld citronsaft og olivenolie ud over sammen med salt og peber og bland det hele sammen. Opvarm en pande med lidt olie. Brug en spiseske til at forme frikadeller af farsen og steg dem på begge sider i ca. 3 minutter. Anret frikadellerne med salsaen og basilikum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med gorgonzola og laks
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Kom en anelse salt i kogevandet. Bræk gorgonzo...
Brødtærte
Start med at dele æggene i hvider og blommer. Pisk hviderne stive. Sukkeret røres forsigt...
osso buco - italiensk - uden fløde
Rengør og klargør grøntsager Skær gulerødder og bladselleri i skiver. sauteres i olie (og...