Video: Muslinge- og laksefrikadeller
Muslinge- og laksefrikadellerKøkken:
Ingredienser:
Fransk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Laksefilet
-
200 gram Kogt musling
-
2 stk Æg
-
100 gram Hvedemel
-
4 spsk Frisk purløg
-
2 stk Bøftomat
-
2 stk Avocado
-
1 stk Rødløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Citron
-
3 spsk Olivenolie
-
0.5 bdt Frisk basilikum
Muslinge- og laksefrikadeller
Fars: Skær laksen og muslingerne ud i meget små terninger og bland dem sammen med æg, mel og hakket purløg.
Salsa: Skær tomat og avocado ud og bland dem med hakket løg og hvidløg.
Hæld citronsaft og olivenolie ud over sammen med salt og peber og bland det hele sammen.
Opvarm en pande med lidt olie.
Brug en spiseske til at forme frikadeller af farsen og steg dem på begge sider i ca. 3 minutter.
Anret frikadellerne med salsaen og basilikum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pappa al pomodoro
Forvarm ovnen til 180 grader. Prik cherrytomaterne med en gaffel og vend dem sammen med de...
Mexikanske pandekager med kalkunfyld
Mexikanske pandekager med kalkunfyldPisk melet grundigt med æggene, så der ikke er klumper...
Shakshuka
Shakshuka Krydderierne ristes i en varm, tør pande, eller tykbundet gryde under omrør...