Video: Halloween spøgelsescookies
Halloween spøgelsescookiesKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
225 gram Smør
-
250 gram Sukker
-
1 stk Æg
-
1 stk Flækket Vanillestang
-
350 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
1 knsp Køkkensalt
-
100 gram Flormelis
-
1.2 spsk Vand
1. Forvarm ovnen til 175 °C (350 °F)
2. I en stor skål, pisk smør, sukker og flormelis sammen, indtil det er lyst og luftigt.
3. Tilsæt ægget og vaniljeekstrakt, og pisk indtil det er godt blandet.
4. I en separat skål, sigt hvedemelet, bagepulveret og saltet sammen.
5. Tilsæt de tørre ingredienser til smørblandingen, og rør indtil dejen er ensartet.
6. Del dejen op i portioner og tril dem til kugler. Placer dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade.
7. Bag småkagerne i 10-12 minutter, eller indtil kanterne er let gyldne.
8. Lad småkagerne køle af på en bagerist.
9. Bland flormelis og vand for at lave en glasur. Brug denne glasur til at dekorere småkagerne.
10. Brug enten mini chokoladechips som øjne, eller køb mini sukkerøjne, som du kan komme på.
Standard dej:
Du kan med fordel bruge denne opskrift som en standard dej, så du kan lave forskellige småkager, både spøgelsescookies og andre sjove figurer.
Frugtfarve:
Du kan også bruge frugtfarve i glasuren for at skabe farverige dekorationer, der passer til Halloween-temaet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pad Thai
Pad ThaiAnbring nudlerne i koldt vand og lad dem bløde op i ca. 20 min. Skær kylli...
Vandmelonsalat
VandmelonsalatKom spinaten på et fad efter, at de er blevet skyllet. Skær vandmelonen i te...
Medister med grønlangkål
Medisterpølsen koges i ½ time. Tø kålen op. Smør og mel bages op og der spædes med mælk, i...