Video: Andesteg - langtidsstegt
Andesteg - langtidsstegtKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
3.4 kg And
-
2 stk Æbler
-
200 gram Sveske
-
0 Groft salt
-
0 Peber
-
0 Smør
Gnid anden indvendigt og udvendigt med salt og peber og gerne en lille smule smør også.
Fyld anden med æbler og svesker
Steg i 180 grader i ca. 2 timer, tjek med termometer, den skal være 75 grader indvendigt.
Tag anden ud og stil den på hovedet, så at alt saft som render ud går gennem brystet.
På denne måde får du en saftig and.
Lad anden trække i mindst 30 minutter.
Du kan med fordel stege anden om morgenen, sætte den på køl, og skære den ud som du kan se på videoen.
Hvis du forbereder anden i forvejen kan du bruge noget af skroget til saucen.
Varm anden forsigtigt penslet med smeltet smør.
Brug en omgang nye æbler og svesker ved genopvarmningen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indisk krydret mayonnaise
Hak mynte, koriander, jalapeno og løg i en foodprocessor eller blender. Tilsæt eddike og m...
Blæksprutte i eddike og olie
Denne opskrift har jeg fået af min Moster, Henriette, som bor på Lesbos. DET SMAGER SUPER...
Krabbeomelet
Slå æggene ud og krydr dem med salt og peber. Klargør krabbekødet ved at fjerne evt. stump...