Video: Andesteg - langtidsstegt
Andesteg - langtidsstegtKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
3.4 kg And
-
2 stk Æbler
-
200 gram Sveske
-
0 Groft salt
-
0 Peber
-
0 Smør
Gnid anden indvendigt og udvendigt med salt og peber og gerne en lille smule smør også. Fyld anden med æbler og svesker
Steg i 180 grader i ca. 2 timer, tjek med termometer, den skal være 75 grader indvendigt.
Tag anden ud og stil den på hovedet, så at alt saft som render ud går gennem brystet. På denne måde får du en saftig and.
Lad anden trække i mindst 30 minutter.
Du kan med fordel stege anden om morgenen, sætte den på køl, og skære den ud som du kan se på videoen.
Hvis du forbereder anden i forvejen kan du bruge noget af skroget til saucen. Varm anden forsigtigt penslet med smeltet smør. Brug en omgang nye æbler og svesker ved genopvarmningen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nektarinsalsa
Halvér nektarinerne, fjern stenene og hak dem. Bland alle ingredienserne i en skål. R...
Kyllingetærte med broccoli
Sådan laver du kyllingetærte med broccoliFørst laver du tærtedejen. Bland hvedemel, fuldko...
Vilde ris med champignoner
Hæld risene i et dørslag eller en si og overhæld dem med vand. Løft risene op med hænderne...