Video: Andebryst med brunede kartofler
Andebryst med brunede kartoflerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Andebryst
-
2 stk Appelsin
-
2 tsk Havsalt
-
1 spsk Friskkværnet peber
-
750 gram Små kartofler
-
2 stk Persillerod
-
2 stk Rå rødbede
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Rødløg
-
1 bdt Frisk timian
-
1 spsk Rapsolie
-
1 deciliter Sukker
-
1 tsk Brøndkarse
-
100 gram Usaltet smør
Andebryst med brunede kartofler
Skær rodfrugterne og løget i mundrette stykker, vend med olie, salt og peber og bag i ovnen ved 200 grader til de er møre.
Rids skindet på andebrysterne og læg det på en kold pande med skindet nedad.
Tænd blusset på mediumhøj varme og steg til skindet er sprødt.
Steg 1 minut på den anden side og læg brysterne i fadet med rodfrugter med skindet opad.
Drys med salt og peber og læg friske timiankviste ovenpå.
Steg færdigt i ovnen ca 4-5 minutter.
Tag fadet ud og lad det trække.
Kog og pil kartoflerne.
Hæld sukker på en pande og sæt den på medium varme.
Når sukkeret er smeltet, tilsættes smørret.
Lad de to ting smelte sammen, men pas på varmen - det må ikke ryge eller brænde.
Læg kartoflerne på og lad dem ligge lidt.
Rør rundt og lad dem suge karamellen op.
Pres saften fra appelsinerne ud over og lad det koge ind til kartoflerne er dækkede af karamel.
Smag til med lidt salt.
Skær brysterne i skiver og anret med rodfrugterne, brunede kartofler og brøndkarse
Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chili-lime marinade
Alle ingredienser blandes.
Farsbrød
Rør farsen af hakket kalv og flæsk sammen med, æg, havregryn, salt og peber.Rør den godt s...
Æblemarmelade
ÆblemarmeladeSkræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i skiver. Bring æblesstykkern...