Video: Parmesan- og citronpolenta med gorgonzola og spinat
Parmesan- og citronpolenta med gorgonzola og spinatKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Vand
-
1 deciliter Olivenolie
-
2 stk Citron
-
3 spsk Frisk oregano
-
200 gram Polenta mel
-
50 gram Parmesan ost
-
1 pakke Frisk spinat
-
2 stk Hvidløgs fed
-
150 gram Gorgonzola
Opvarm vand med olivenolie, citronskal, hakket oregano og citronsaft.
Når det koger, hældes polentamel langsomt i.
Rør til det bliver tykt.
Tilføj revet parmesan og hæld polentaen i et ildfast fad i 3 cm tykkelse.
Kom fadet i køleskabet i 2 timer, vend polentaen ud og skær den i trekanter.
Varm en grillpande op til den er meget varm, kom olie på og derefter polenta.
Grill på begge sider og placér på tallerkener.
Opvarm en stegepande og steg spinat og hakket hvidløg i 1 min.
Kom spinaten på polentaen og gorgonzola ovenpå.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skipperlabskovs med rødbeder
Skipperlabskovs med rødbederKødet skæres i tern og krydres med salt og peber. Læg der...
Chokolade og bærmuffins
1. Pisk smør og sukker luftigt.(Elpisker)2. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt efter...
Cherrytomater med ristet hvidløgsfyld
Opvarm ovnen til 165°C. Pil det yderste lag skræl af hvidløgene og placér dem i et ovnfast...