Video: Bær i champagnegelé
Bær i champagnegeléKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
100 gram Friske jordbær
-
100 gram Friske hindbær
-
100 gram Blåbær
-
100 gram Brombær
-
4 stk Husblas
-
8 deciliter Champagne
-
4 stk Frisk mynte
Vask alle bærrene og læg dem i en skål.
Læg husblas i koldt vand til det er blødt op (ca. 2 min.).
Varm 1/4 af champagnen i en gryde og bland husblas i.
Hæld rest af champagnen i gryden og hæld grydens indhold i bærskålen.
Den sættes på køl i 2 timer.
Dyp skålen i varmt vand for at få massen ud.
Pynt med mynte.
Spørgsmål:
8 dl dvs drygt en flaska champange låter fäldigt mycket för 4 personer och mängd bär. Räcker det inte med 4 dl? Jag antar man kan ersätta champangen med tex en Cava. Bör den i så fall vara torr eller söt?
Svar:
Hej, det säkraste är att följa receptet, men du kan använda annat än Champagne, och det är bäst den är söt
Mvh Tomas
recept.se
26/07-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej Tomas Jeg har brug hjælp til at finde en dessert der vil passe til den nytårs menu jeg har bestemt mig for at lave. Samtidig har jeg brugfor hjælp til tilbehøret til hovedretten som skal bestå af lammefilet/ryg Menu: Hjemmelavet jomfruehummerhale suppe Hjemmelavet ravioli med fyld af spinat,løg,hvidløg og ricotta pyntet m/valnøddecreme. Lammefilet/ryg tilbehør ? Og så det store spørgsmål, hvilken dessert vil passe til ovennævnte? Dessert til 4 personer og noget som skal kunne transporteres (tur på 35 min.) Håber du kan hjælpe mig. Venlige hilsner fra Cathrin
Svar:
Jeg har vedhæftet nogle forskellige forslag:
Pommes anna og lammesaucen som tilbehør til lammet, og bær i champagnegelé til dessert - måske serveret med en creme brulée.
Disse ting kan sagtens klare køreturen.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
16/12-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej ! Jag undrar om man kan ersätta champagne med nån annan dricka/dryck så att det är ätbart för barn.
Svar:
Hej , du kan andvända sockerdricka i stället.
Mvh Tomas
recept.se
08/07-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Er det en sauce der er på tallerkenen? Eller det er måske smeltet saft og champagne? Vi skal have duer til hovedret og så evt. denne dessert. Kan du anbefale en forret der klæder disse retter? Skal gerne være til at transportere, da vi skal til fest ude. PFT
Svar:
Hej , det kan være appelsinsaft og champagne , det lyder lækkert , det kan også være en pure' med f.eks mango
Forret:Rejer i hvidløg og chili , men kun med den halve mængde chili , så den ikke bliver for voldsom i forhold til duen
Mvh Tomas
opskrifter.dk
08/02-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græske burgere
Bland oksekød, presset hvidløg, citronsaft, finthakket oregano, kommen, hakket tomat og ha...
Appelsin- og gulerodssuppe
Appelsin- og gulerodssuppeRiv gulerødderne i på den fine side af rivejernet og hak løget u...
Cuba Libre
Hæld saften fra en halv lime frugt over isterninger i et collins glas. Tilsæt rom og fyld...