Bær i champagnegelé

15/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Fransk

Dessert

20 minutter

2 timer 0 minutter

7



Fremgangsmåde:

Vask alle bærrene og læg dem i en skål.

Læg husblas i koldt vand til det er blødt op (ca. 2 min.).

Varm 1/4 af champagnen i en gryde og bland husblas i. Hæld rest af champagnen i gryden og hæld grydens indhold i bærskålen. Den sættes på køl i 2 timer.

Dyp skålen i varmt vand for at få massen ud. Pynt med mynte.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

100 gram Friske jordbær

100 gram Friske hindbær

100 gram Blåbær

100 gram Brombær

4 stk Husblas

8 deciliter Champagne

4 stk Frisk mynte

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g