Video: Skærisingfilet i svøb
Skærisingfilet i svøbKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
8 stk Bacon
-
4 stk Skærisingfilet
-
100 gram Tun
-
250 gram Creme fraiche 18%
-
1 bdt Frisk basilikum
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Hvid peber
-
1 stk Citron
-
1 pakke Rucola
Læg baconskiverne to og to på et køkkenbord.
Ovenpå hvert par lægges en skærisingfilet og en skive tun.
Rul det sammen og placér rullerne i et ovnfast fad.
Sæt fadet i en ovn i 10 min. ved 200°C.
Dressing:
Bland creme fraiche sammen med hakket basilikum, salt, peber og citronsaft.
Anret skærisingrullerne på salat og dressing.
Pynt med Legro® basilikumblade.
Spørgsmål:
Hvad er skærringsfilet? Med venlig hilsen Jytte
Svar:
Fileter af skærising; en fladfisk lidt i stil med skrubben. Den optræder ofte som bifangst ved rejetrawl. Glimrende spisefisk, forhandles dog sjældent i danske fiskebutikker.
Venlig hilsem
Allan, Redaktionen
09/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gifler med skinke og ricotta
Sådan laver du Gifler med skinke og ricotta1. Bland ingredienserne til dejen (smør, gær, m...
Rucolasalat med pærer og grana
Rucolasalat med pære og granaStart med at halvere dine pærerne, og skær dem i tynde skiver...
Æggekage med bacon og champignoner
Svits bacon på en pande. Skær champignonerne i skiver og steg dem på panden i fedtstoffet...