Video: Skærisingfilet i svøb
Skærisingfilet i svøbKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
8 stk Bacon
-
4 stk Skærisingfilet
-
100 gram Tun
-
250 gram Creme fraiche 18%
-
1 bdt Frisk basilikum
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Hvid peber
-
1 stk Citron
-
1 pakke Rucola
Læg baconskiverne to og to på et køkkenbord.
Ovenpå hvert par lægges en skærisingfilet og en skive tun.
Rul det sammen og placér rullerne i et ovnfast fad.
Sæt fadet i en ovn i 10 min. ved 200°C.
Dressing:
Bland creme fraiche sammen med hakket basilikum, salt, peber og citronsaft.
Anret skærisingrullerne på salat og dressing.
Pynt med Legro® basilikumblade.
Spørgsmål:
Hvad er skærringsfilet? Med venlig hilsen Jytte
Svar:
Fileter af skærising; en fladfisk lidt i stil med skrubben. Den optræder ofte som bifangst ved rejetrawl. Glimrende spisefisk, forhandles dog sjældent i danske fiskebutikker.
Venlig hilsem
Allan, Redaktionen
09/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Paprikasauce
Peberfrugten svitses nogle minutter på panden og tages op. Løgene svitses, når de bider på...
Gulerodssuppe
GulerodssuppeHak løg i grove stykker og riv gulerødderne i på den fine side af rivejernet....
Grillet berberie-andebryst
Rids andefedtet i tern og gnid det godt med salt og peber. Stik rosmarinkviste ind i fedte...