Video: Okse Stifado
Okse StifadoKøkken:
Type:
Ingredienser:
Græsk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
800 gram Oksetyksteg uden kappe
-
1 tsk Havsalt
-
2 tsk Peber
-
4 Hvidløg
-
2 dåse Flåede tomater
-
1 kvist Frisk oregano
-
4 stk Laurbærblad
-
400 gram Perleløg
-
100 gram Feta 40+
Oksetykstegen gnides med salt og peber. Den steges i ildfast fad i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 45 minutter sammen med hvidløg, tomater, oregano og laurbærblade. Skræl perleløgene. Læg dem i fadet ved stegen og steg videre en time til. Drys feta i små stykker ovenpå tykstegen og steg videre i 15 minutter, hvorefter retten er klar.
Basmati ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
chokolademuffins fra ugeavisen
Bland mel, sukker, bagepulver, vanilisukker,salt og kakao godt sammen. Pisk æg ,mælk og ol...
Farsbrød med ost
Sådan laver du farsbrød med ost.Kom kødet i en stor skål, tilsæt ægget og den revet ost....
Bradepandekage med æbler og kanel
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidig. Rør æggene i en ad gangen og...