Video: Okse Stifado
Okse StifadoKøkken:
Ingredienser:
Græsk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
800 gram Oksetyksteg uden kappe
-
1 tsk Havsalt
-
2 tsk Peber
-
4 Hvidløg
-
2 dåse Flåede tomater
-
1 kvist Frisk oregano
-
4 stk Laurbærblad
-
400 gram Perleløg
-
100 gram Feta 40+
Oksetykstegen gnides med salt og peber.
Den steges i ildfast fad i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 45 minutter sammen med hvidløg, tomater, oregano og laurbærblade.
Skræl perleløgene.
Læg dem i fadet ved stegen og steg videre en time til.
Drys feta i små stykker ovenpå tykstegen og steg videre i 15 minutter, hvorefter retten er klar.
Basmati ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Whiskey Sour
Ryst og bland whiskey, saften fra en halv citron og sukker med is. Hæld i et whiskey glas....
Kanelkage
Sådan laver du kanelkage Fedtstof og sukker røres godt sammen.Herefter røres mælken i...
Alfredo Sauce til pasta
Smelt smøret og rør creme cheesen ud i det.Tilsæt mælk og hvidløgspulver, rør godt. Tilsæt...