Video: Andelevermousse
AndelevermousseKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Andelever
-
150 gram Smør
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Hvid peber
-
2 spsk Portvin
-
3 stk Estragon
-
1 stk Citronsaft
-
1 stk Rucola
-
4 stk Ciabattabrød
Varm en pande op og steg andelever med 1/3 af smørret samt salt og peber.
Når leveren er næsten færdigstegt, hældes portvin, hakket estragon og citronsaft ved.
Steg videre, til leveren er færdig.
Kom hele pandens indhold i en blender og mos det hele med resten af smørret.
Pres mosen igennem en si og hæld den i en form.
Sæt på køl i 1 time.
Anret moussen på salat og servér med ristet brød.
Spørgsmål:
Hej Jeg skal lave en fin middag d. 23 december og mangler lidt inspiration til forretten. Jeg vil gerne have 3 små forskellige ting, der kan anrettes flot på en aflang tallerken, men jeg er helt blank - gerne uden fisk. Jeg overvejer en figen med parmaskinke bagt i ovnen som den ene af tingene, men hvad passer så til? Glæder mig til at høre fra dig.
Svar:
Jeg har vedhæftet nogle forskellige forslag, som du kan overveje.
God fornøjelse.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
20/12-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hejsa! Jeg håber du kan hjælpe mig med et nytårsproblem :) Jeg har sagt at jeg gerne ville lave hummersuppe til forret til nytår, men nu har jeg indset at det er en for stor ting at gabe over, da jeg stadig er lidt nybegynder i køkkenet! Nu står jeg så og skal bruge en anden ting, men jeg er helt på bar bund! Det er noget jeg skal kunne tage med, da vi ikke skal spise i mit hjem. Mange hilsner Henriette
Svar:
Jeg har vedhæftet et par forslag, som alle er til at tage med i bilen.
Jeg håber, at de giver lidt inspiration.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
19/12-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Har 2 kg. oksesteg,snørret, har du et par forslag til en menu til 6 prs.? Må gerne være fransk inspireret men ingen krav. En let forret samt en lille "ting" som dessert. pfh. tak. Leif
Svar:
Jeg har vedhæftet et par forslag.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
02/07-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvor længe kan andelevermoussen holde sig efter tilberedning? Kan den f.eks. laves fredag og spises mandag?
Svar:
Hej , som udgangspunkt skulle jeg tro 2-3 dage , hvis alle hygijene forhold er ok
Mvh Tomas
opskrifter.dk
28/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Flæskesteg med rødvin og hvidløg
FlæskestegSværene på stegen skæres lidt dybere end normalt. Mellem sværene lægges fintsnit...
Gulerodsmuffins
Sådan laver du gulerodsmuffins Varm vandet lidt op i en elkedel. Hæld vandet og rosinerne...
Murtabak pandekager
Pandekagedej:Put mel og salt i en stor skål, bland smørret i og tilsæt vandet på én gang....