Forretter
Nutrition facts: 1840.5 calories 36.1425 carb 23.085 fat 2.175 fiber 12.55475 protein 13.31025 fat 3.7675 sugar

Video: Andelevermousse

Andelevermousse

Andelevermousse

Andelevermousse
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 Hours 0 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 Hours0 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Forret

Spørgsmål:

Hej Jeg skal lave en fin middag d. 23 december og mangler lidt inspiration til forretten. Jeg vil gerne have 3 små forskellige ting, der kan anrettes flot på en aflang tallerken, men jeg er helt blank - gerne uden fisk. Jeg overvejer en figen med parmaskinke bagt i ovnen som den ene af tingene, men hvad passer så til? Glæder mig til at høre fra dig.



Svar:
Jeg har vedhæftet nogle forskellige forslag, som du kan overveje.

God fornøjelse.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

20/12-2010 af Opskrifter.dk

Forret til nytårs aften!

Spørgsmål:

Hejsa! Jeg håber du kan hjælpe mig med et nytårsproblem :) Jeg har sagt at jeg gerne ville lave hummersuppe til forret til nytår, men nu har jeg indset at det er en for stor ting at gabe over, da jeg stadig er lidt nybegynder i køkkenet! Nu står jeg så og skal bruge en anden ting, men jeg er helt på bar bund! Det er noget jeg skal kunne tage med, da vi ikke skal spise i mit hjem. Mange hilsner Henriette



Svar:
Jeg har vedhæftet et par forslag, som alle er til at tage med i bilen.

Jeg håber, at de giver lidt inspiration.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

19/12-2009 af Opskrifter.dk

Oksesteg

Spørgsmål:

Har 2 kg. oksesteg,snørret, har du et par forslag til en menu til 6 prs.? Må gerne være fransk inspireret men ingen krav. En let forret samt en lille "ting" som dessert. pfh. tak. Leif



Svar:
Jeg har vedhæftet et par forslag.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

02/07-2008 af Opskrifter.dk

Holdbarhed

Spørgsmål:

Hvor længe kan andelevermoussen holde sig efter tilberedning? Kan den f.eks. laves fredag og spises mandag?



Svar:
Hej , som udgangspunkt skulle jeg tro 2-3 dage , hvis alle hygijene forhold er ok
Mvh Tomas
opskrifter.dk

28/12-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Jordbærkoldskål uden æg

Vegetar
Fedtfattig mad

A-38 og kærnemælken hældes i en skål. Rør sukker, vanillesukker og fløde i, efter smag...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 700
Opskrift

Klassisk broccolisalat

Kødretter

-Broccolien skæres i mindre stykker. -Skær bacon ud i små stykker og steg det sprødt på e...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 796
Opskrift

Gratin med jordskokker

Vegetar

Jordskokkerne skrælles, skæres i terninger og koges 5 - 7 minutter i blandingen af mælk og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 841

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag