Video: Pasta med spinatsauce
Pasta med spinatsauceKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Spaghetti
-
1 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
150 gram Skinke
-
5 stk Hvidløgs fed
-
600 bæger Frossen hakket spinat
-
3 spsk Creme fraiche 18%
-
2 deciliter Grøntsagsbouillon
-
1 deciliter Revet parmesan
Kog spaghettien al dente. Hæld vandet fra.
Varm olien ved medium varme.
Tilsæt hakket løg og hakket skinke.
Steg indtil løget er gennemsigtigt (2-3 min.).
Tilsæt presset hvidløg og steg videre i 30 sekunder.
Rør hakket spinat i.
Tilsæt creme fraiche og bouillon.
Saucen gennemvarmes ved svag varme.
Servér spaghettien med sauce og parmesan.
God frokostret (god måde at få børn til at spise spinat på!)
Spørgsmål:
Hej. Nu er jeg ret ny i et køkken så hvilken form for skinke skal man bruge? bare hvad køber som pålæg eller?:) tak for en god opskrift ellers.
Svar:
Du kan bruge det du synes bedst om - men hvis du bruger kød som ikke er kogt elller stegt, skal du regne med at stege det lidt længere. Retten er velegnet til at du kan bruge en rest fra dagen før af f.eks. hamburgryg eller kogt skinke.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
15/10-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kalorieindholdet er pr. person, men er fedtprocenten også? Hvis det er, er retten jo temmelig fed. Eller er det pr 100 gram? Hvis det er, synes jeg I skal skrive det... VH Pernille
Svar:
Hej Pernille.
Fedtindholdet er angivet i procent. Der er ingen forskel på 23% af "per 100g" eller 23% af "1884 kJ per person".
I denne opskrift er fedtprocenten 23% og der er 1884 kJ per person. Det vil sige 433 kJ energi fra fedt per person. Da fedt indeholder ca. 38 kJ energi per gram, indeholder denne ret en 11-12g fedt per person og er derfor ikke speciel fed.
Fedtprocenten må ikke forveksles med "antal gram fedt per 100g" - en størrelse, som vi desværre ikke er i stand til at beregne. Du kan dog se dette tal ved at trykke "Læs om" på alle ingredienser.
Venlig hilsen
Allan, Redaktionen
02/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Råcreme
Pisk æg, sukker og vanille til en luftig æggesnaps.Pisk fløden til skum.Vend flødeskummen...
Hjemmerørt mayonnaise (stavblender)
Hjemmerørt mayonnaiseÆgget slås ud i stavblenderglasset.Salt, dijonsennep, hvidvinseddike...
Åses karrysild
Åses karrysildPisk fløden til flødeskum og bland den med cremefraichenSmag til med citrons...