Video: Farsbrød i ovnen
Farsbrød i ovnenKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
3 stk Hvedebrød
-
1 kg Hakket oksekød 3-7%
-
2 stk Æg
-
0.5 deciliter Tomatketchup
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 deciliter Oksebouillon
-
6 stk Bacon
-
2 deciliter Tomatpure
Forvarm ovnen til 175°C.
Smuldr brødet til krummer.
Bland krummerne, oksekødet, æg, ketchup, salt og bouillon i en skål.
Bland det godt til en jævn fars.
Hæld farsen i en brødform.
Læg baconskiverne ovenpå og hæld tomatpuréen ud over.
Bag farsbrødet i ovnen i 1 time.
Spørgsmål:
Det er også rigtigt dejligt med bagte rodfrugter eks. rødbeder, gulerødder,og løg vendt i olie og grønne krydderurter. Det hele kan bages med små kartofter de sidste 30 min før farsbrødet er færdigt. Mange hilsener og god weekend Anette Asbjørn Bahnsen
Svar:
Hej Anette
Mange tak for tippet - det vil jeg lade gå videre :-)
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
27/02-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvad er bedst at servere til dette? Kartofler eller ris, eller pasta? Hvor meget beregner man pr pers for hver kategori?
Svar:
Hej , til dette ville jeg vælge kartofler , er det aftensmad bruger jeg 200 gr per person , med skal på , så når du har skrallet kartoflerne så passer det ret godt
Mvh Tomas
opskrifter.dk
20/02-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej! Jag skulle vilja veta hur man lagar en ugsstekt fin köttbit gärna på ox i ugnen. 1-2 kg.
Svar:
Det säkraste är att andvända stekthermometer 58-63 grader i mitten
mvh
Tomas
recept.se
26/03-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Havkat med rødbeder og ingefærsauce
Havkat med rødbeder og ingefærsauce Start med at tilberede saucen:Først koges hvidvin og...
Braiseret svinefilet
Brun svinefileten på alle sider. Pil og hak løg og hvidløg. Skræl gulerødderne.I et ovnfas...
Sveske trifli
Kagecreme: Æggeblommer, sukker, mel og vanille røres godt sammen og hældes i den kogende m...