Video: Lammegyros
LammegyrosKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket lammekød 13-15
-
1 spsk Tomatpure
-
2 stk Hvidløg
-
1 deciliter Frisk persille
-
1 tsk Kanel
-
1 tsk Korianderpulver
Ælt lammefarsen med tomatpure, hvidløg, godt med salt og hakket persille. Rør krydderierne ind i farsen. Form farsen til kugler eller en lidt mere aflang kebab-facon (3 pr. person) og placer dem på en bagerist. Kebabberne skal have ca. 15 min i ovnen ved 225°C. Placer en bradepande nedenunder til at tage fedtet der drypper af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Helstegt kylling i gryde
Brun kyllingen i en varm jerngryde. Tag kyllingen op og gnid den med salt, peber, timian o...
Fransk chokoladekage med nødder
Fransk chokoladekage med nødderStart med at tænde ovnen på 175 grader. Find herefter en 1½...
Pasta med krydret pølse og fennikel
Sådan laver du pasta med chorizo pølse: Hak hvidløget fint, og skær pølsen i grove stykker...