Video: Lammegyros
LammegyrosKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket lammekød 13-15
-
1 spsk Tomatpure
-
2 stk Hvidløg
-
1 deciliter Frisk persille
-
1 tsk Kanel
-
1 tsk Korianderpulver
Ælt lammefarsen med tomatpure, hvidløg, godt med salt og hakket persille.
Rør krydderierne ind i farsen.
Form farsen til kugler eller en lidt mere aflang kebab-facon (3 pr. person) og placer dem på en bagerist.
Kebabberne skal have ca. 15 min i ovnen ved 225°C.
Placer en bradepande nedenunder til at tage fedtet der drypper af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem Bearnaisesauce
Smelt smør i en gryde, det må ikke blive brunt! Tilsæt de øvrige ingredienser. Der skal p...
Kyllingesalat med druer og karrydressing
Svits karryen i en lille kasserolle over middel varme i 30 sek. Overfør det til en skål.Ti...
Kylling med rosmarin og citron
Skær citronen i tynde skiver og fjern kerner. Vask og tør rosmarinkviste. Rens og skyl kyl...