Video: Cherrytomater med ristet hvidløgsfyld
Cherrytomater med ristet hvidløgsfyldKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
2 timer 10 minutter
Arbejdstid
1 timer 45 minutter
Antal personer:
-
2 stk Hvidløg
-
1 spsk Olivenolie
-
30 stk Cherrytomat
-
175 gram Flødeost 60+
-
1 tsk Citronsaft
Opvarm ovnen til 165°C.
Pil det yderste lag skræl af hvidløgene og placér dem i et ovnfast fad foret med folie.
Hæld olien over og bag hvidløgene i ovnen i 75 min.
Afkøl hvidløgene og pres kødet fra fedene ned i en lille skål.
Mos hvidløgskødet til en glat puré.
Skær en tynd strimmel fra bunden af hver tomat uden at skære igennem skindet.
Skær nu en strimmel af toppen også, men her skal der skæres igennem huden, så saft og frø kan tømmes ud af hver tomat
(således at der dannes et tomt "hylster" af hver tomat).
Drys hver udhulede tomat med salt og sæt dem med bunden ï vejret i 30 min.
Bland flødeost, citronsaft, hvidløgspuré samt salt og peber i en skål.
Fordel fyldet i de udhulede tomater.
Pynt tomaterne med basilikumblade
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet pizzadej
Hjemmelavet pizzadejOpløs gæren i 4 spsk. lunkent vand til vandet har en cremet konsistens...
Papayaforret
Papayaen deles i to og frugtkødet tages ud med en ske. Rejer og frugtkød røres sammen i en...
Kyllingebryst med bagte tomater
Sådan laver du kyllingebryst og bagte kartoflerRød og gul peber, og hvidløgs fed hakkes el...