Bechamel sauce

Bechamel sauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Tilbehør

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

En klassisk sauce, som egner sig til mange slags kødretter. Den er meget anvendt i italienske retter (f.eks lasagne)

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Havtaske med lime

Fiskeretter

Filetér havtasken og kog fond på benet. Skær fileterne i schnitzler og mariner fisken...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Galletboller

Vegetar

Vand og margarine bringes i kog. Tilsæt melet på én gang og rør kraftigt - indtil dejen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Jordskokke- og rosenkålssuppe

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Kog grøntsagerne i bouillonen til de er helt møre. Blend dem og jævn evt. med lidt fløde.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag