Steg det hakkede løg i smør til det bliver blødt. Rør melet i og lad det stege i yderligere 3 min. Tilsæt mælk i en jævn stråle mens der røres grundigt i sa

Bechamel sauce

Bechamel sauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Tilbehør

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

En klassisk sauce, som egner sig til mange slags kødretter. Den er meget anvendt i italienske retter (f.eks lasagne)

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Chiligryde

Stærk mad
Kødretter

Svits løg og hvidløg i olien. Tilsæt kødet og svits det godt. Flæk chilipeberen og fjern k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Havregryns kugler

Vegetar

Smør og chokolade smeltes sammen over svag varme (i vandbad eller i gryde). Røres samm...

  1
Sværhedsgrad: 1,0 / 5
Opskrift

Lakseroulade tortilla

Fiskeretter

Fremgangsmåde: Lakseroulade i tortilla.Smør tortillaen med flødeosten, ikke helt ud til ka...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag