Video: Frisk pasta med kylling, rødløg og peberfrugt
Frisk pasta med kylling, rødløg og peberfrugtKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
13
Tilberedningstid
1 timer 40 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
3 stk Kyllingebryst
-
1 spsk Frisk koriander
-
1 spsk Olivenolie
-
6 stk Hvidløg
-
1 stk Rødløg
-
2 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Frisk grøn chili
-
3 spsk Olivenolie
-
4 deciliter Fløde 13%
-
1 tsk Sambal Oelek
-
500 gram Frisk pasta
-
1 bdt Frisk koriander
-
100 gram Mozzarella 30+
Skær kyllingekødet i diagonale skiver.
Bland kød, hakket koriander og olivenolie.
Krydr med salt og peber.
Læg låg på og lad det marinere i en time.
Pres hvidløget og skær alle grøntsager i tynde strimler.
Opvarm olivenolie i en stor pande og svits hvidløg, rødløg peberfrugt og chili heri i ca. 10 min.
Overfør grøntsagerne til en skål.
Steg kyllingekødet på den samme pande i ca. 5 min.
Overfør kødet til grøntsagsskålen.
Put fløde i panden, tilsæt sambal oelek og kog saucen ind i ca. 5 min.
Tilbered i mellemtiden pastaen i en stor gryde.
Dræn den godt og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt kylling, grøntsager, flødesauce og koriander.
Vend alle disse komponenter over medium varme i gryden i 3 min.
Rør mozzarella i retten og smag til med salt og peber.
Overfør retten til en stor skål og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skumfiduser med kanel og appelsin
Læg husblassen i blød i rigeligt vand.Lad sukker, vand og honning koge i en gryde, til tem...
Pasta Blanca
Pastaen lægges i det kogende vand og tilberedes al dente efter pakkens anvisning.Olie varm...
Marineret okemørbrad med seur rong hai-sauce
Opløs tamarinden i vandet i en halv time. Hæld tamarinden i en fin si over en skål og pres...