Video: Lammeracks
LammeracksKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
15
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 stk Lammeracks
-
3 spsk Rapsolie
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
1 stk Knoldselleri
-
3 spsk Olivenolie
-
3 spsk Groft salt
-
3 spsk Tandooripasta
-
1 spsk Karry
-
1 tsk Citronsaft
-
1 stk Citronsaft
-
4 stk Gulerod
-
1 spsk Olivenolie
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
1. Saltbagt knoldselleri: Tænd ovnen på 175° (varmluft). Skyl og skrub knoldsellerien ren. Tør den, og smør den med olie og salt. Stil den i et ovnfad, og bag den i ovnen i 1½ time. 2. Tandooridressing: Bland ingredienserne til dressingen sammen. 3. Grøntsagsstave: Skyl de 2 squash. Skræl gulerødderne. Skær squash og gulerødder i ca. 8 cm lange, grove stave, og vend dem med olivenolie, salt og peber. Placer grøntsagsstavene oprejst i en bradepande eller i et ovnfast fad. 4. Lammeracks: Snit ruder i fedtkanten på lammeracksene. Pensl med rapsolie, krydr med salt og peber, og læg dem i en bradepande. Når knoldsellerien har været i ovnen i 50 minutter, stiller du også bradepanden med lammeracks og fadet med grøntsagsstave i ovnen og lader dem stege i 20 minutter
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Karrycremesuppe
OBS! Hvis du laver retten som hovedret så fordobbel opskriften op. Pil de rå rejer, lad...
Blæksprutte i eddike og olie
Denne opskrift har jeg fået af min Moster, Henriette, som bor på Lesbos. DET SMAGER SUPER...
Klassisk kalkunfarsbrød
Fremgangsmåde:Kalkunkød, paprika, presset hvidløg, æg og mel blandes sammen i en skål. Det...