Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1839.2833333333 calories 45.583333333333 carb 21.366666666667 fat 12.366666666667 fiber 21.9 protein 1.4983333333333 fat 19.433333333333 sugar

Video: Braiseret svinekød med appelsin og fennikel

Braiseret svinekød med appelsin og fennikel

Braiseret svinekød med appelsin og fennikel

Braiseret svinekød med appelsin og fennikel
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 Hours40 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 3,5 / 5 Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kalkun moussaka

Proteinrig mad
Fjerkræ

Steg kalkunfars, hakket løg, hvidløg og kalkunbacon i en gryde og smag til med basilikum,...

  1
Sværhedsgrad: 4,0 / 5
views : 509
Opskrift

Agurkesuppe

Fedtfattig mad
Fjerkræ

AgurkesuppeSkyl agurken og skræl den. Del agurken over på langs og skrab indmaden ud med e...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 392
Opskrift

Krydrede og dampede muslinger

Stærk mad
Fiskeretter

Skrub muslingerne og klargør dem. Vær opmærksom på, at muslinger, der ikke enten er lukked...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 402

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag