Video: Braiseret svinekød med appelsin og fennikel
Braiseret svinekød med appelsin og fennikelKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 40 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Svineskank
-
0.25 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Olie
-
1 stk Grofthakket løg
-
4 stk Hvidløgs fed
-
4 spsk Ingefær
-
1 spsk Revet appelsinskal
-
1 spsk Sukker
-
1 deciliter Sojasauce
-
1 deciliter Middeltør sherry
-
6 deciliter Hønsebouillon
-
1 stk Kanelstang
-
3 stk Fennikelknold
-
1 deciliter Frisk koriander
Forvarm ovnen til 175°C.
Klap kødet tørt med papir og krydr det med salt og peber.
Opvarm olien i en stor gryde.
Brun kødet heri (evt. over flere omgange).
Overfør kødet til en skål efter bruning.
Svits hakket løg samt knust hvidløg i stegefedtet.
Tilsæt ingefær, appelsinskal samt sukker og varm det i 1 minut.
Rør sojasauce, sherry, bouillon, stegt svinekødet og kanelstang i retten.
Lad retten braisere tildækket i 1 times tid i ovnen.
Tilsæt fennikelrod i strimler og lad retten braisere i yderligere 30-40 min.
Fjern kanelstangen og smag retten til med salt og peber.
Rør hakket koriander i retten.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blæksprutteringe
Kog vandet op i en stor gryde. Læg blæksprutterne i og lad det sprutkoge i 1 minut. Hæld d...
Fadkylling
Del kødet i 3 stykker, krydder med paprika og læg det i et smurt fad. Svist porre og baco...
Cheesecake med skildpaddesmag
Cheesecake med skildpaddeBrownieDu skal starte med at smelte smør og chokolade i en gryde....