Video: Braiseret svinekød med appelsin og fennikel
Braiseret svinekød med appelsin og fennikelKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
15
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 40 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Svineskank
-
0.25 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Olie
-
1 stk Grofthakket løg
-
4 stk Hvidløgs fed
-
4 spsk Ingefær
-
1 spsk Revet appelsinskal
-
1 spsk Sukker
-
1 deciliter Sojasauce
-
1 deciliter Middeltør sherry
-
6 deciliter Hønsebouillon
-
1 stk Kanelstang
-
3 stk Fennikelknold
-
1 deciliter Frisk koriander
Forvarm ovnen til 175°C. Klap kødet tørt med papir og krydr det med salt og peber. Opvarm olien i en stor gryde. Brun kødet heri (evt. over flere omgange). Overfør kødet til en skål efter bruning. Svits hakket løg samt knust hvidløg i stegefedtet. Tilsæt ingefær, appelsinskal samt sukker og varm det i 1 minut. Rør sojasauce, sherry, bouillon, stegt svinekødet og kanelstang i retten. Lad retten braisere tildækket i 1 times tid i ovnen. Tilsæt fennikelrod i strimler og lad retten braisere i yderligere 30-40 min. Fjern kanelstangen og smag retten til med salt og peber. Rør hakket koriander i retten.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grøn salsa
Hak tomaterne groft og fjern kernerne. Hak chilien fint og bland med tomat, koriander og l...
Grillede kyllinge-enchiladas med calabaticas
Forvarm ovnen til 210°C. Pensl et ovnfast fad med olie. Placér kvarte tomater, løg i skive...
Rabarbersnaps
RabarbersnapsVask og rens rabarberne grundigt under vandhanen. Skær dem stykker med en bre...