Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 412 calories 45.583333333333 carb 21.366666666667 fat 12.366666666667 fiber 21.9 protein 1.4983333333333 fat 19.433333333333 sugar

Video: Braiseret svinekød med appelsin og fennikel

Braiseret svinekød med appelsin og fennikel

Braiseret svinekød med appelsin og fennikel

Braiseret svinekød med appelsin og fennikel
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 3,5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Spaghetti Bolognese

Fedtfattig mad
Kødretter

Spaghetti bologneseSvits løg og grøntsager i olie. Tilsæt oksekødet og brun det.Tilsæt 2-3...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2282
Opskrift

Aubergine med feta

Vegetar

Skær aubergine i tern. Bland ternene med olie, salt og peber. Steg dem i 20-30 minutte...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 923
Opskrift

Kakaoglasur

Vegetar

Smagsfuld og fyldig kakaoglasurKom alle ingredienserne (smør, kaffe, kokosmel, kakao og fl...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1940

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag