Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 479 calories 45.583333333333 carb 21.366666666667 fat 12.366666666667 fiber 21.9 protein 1.4983333333333 fat 19.433333333333 sugar

Video: Braiseret svinekød med appelsin og fennikel

Braiseret svinekød med appelsin og fennikel

Braiseret svinekød med appelsin og fennikel

Braiseret svinekød med appelsin og fennikel
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Rødkålssalat

Vegetar
Vegansk Mad

RødkålssalatPil det yderste af rødkålen af, for at undgå de tørreste blade, og snit resten...

  4.5
Sværhedsgrad: 5,0 / 5
views : 3273
Opskrift

Dyer Maker

Hæld whiskey og likør i et collinsglas fyldt med isterninger. Fyld op med citronsaft og su...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 490
Opskrift

Italienske portobellosandwiches

Vegetar

Opvarm olien i en stor pande over middel varme. Tilsæt portobellosvampe i skiver samt hakk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 445

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag