Braiseret svinekød med appelsin og fennikel

Braiseret svinekød med appelsin og fennikel
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grillede kalkunruller med dijonsennep

Proteinrig mad
Fjerkræ

Bank schnitzlerne flade (en til hver person). Rør flødeost med sennep, presset hvidløg og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalkun i paprikasauce med frisk pasta og broccoli

Proteinrig mad
Fjerkræ

Forklaring: Svits bacon sammen med kalkunstrimler ved høj varme til det har fået en gy...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gåsesteg

Fjerkræ

En gås gøres i stand og det meste af fedtet fjernes. Gnid gåsen udvendigt og indvendigt me...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag