Video: Grillet kyllingebryst med parmaskinke og basilikum
Grillet kyllingebryst med parmaskinke og basilikumKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 skiver Parmaskinke
-
1 tsk Brun sennep
-
0.5 bdt Frisk basilikum
-
0.5 deciliter Mozzarella 30+
-
2 stk Kyllingebryst
OBS: Hvis man ønsker det, kan man marinere kyllingekødet i et par timer før tilberedningen. Så bliver det mere saftigt. Smør parmaskinken med sennep. Fordel basilikum og mozzarella på skinken. Rul nu skinken sammen om fyldet på den lange led, således at hver skive bliver til en aflang rulle. Skær med en meget skarp kniv et snit i siden af hver kyllingebryst. Åbn snittet så der dannes en lomme i brystet, hvor parmaskinkerullen kan presses ind. Krydr brysterne med salt og peber. Grill kyllingebrysterne på en rist, ca. 12-15 cm fra kullene. De skal have ca. 5 min. på hver side.
Serveres med nye kartofler samt en grøn salat
Spørgsmål:
Hej med jer. nu kan jeg vældig godt lide en god sauce til min mad, og savner et forslag til denne ret, for resten af retten lyder rigtig dejlig. På forhånd tak. Daniel
Svar:
Hej Daniel
Champignon sauce synes jeg vil passe rigtig godt - se opskriften:
Kylling med cremet champignonsauce
her kan du godt "låne" opskriften på sauce :-)
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
09/09-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pandebrød med gær
Alle indgredienser blandes til en havregrødsmasse dej, som derefter kommes i en smurt brad...
Indisk rejecurry
Pil rejerne. Put kokosmelet på en tør pande og rist det ved medium varme, mens du røre...
Ostegratineret torsk med bagte tomater
Tænd oven på 200 grader. Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir. Krydr med sa...