Hovedret
Nutrition facts: 1344.98 calories 22.26 carb 23.94 fat 1.24 fiber 11.4 protein 3.3504 fat 1.78 sugar

Video: Koreansk kyllingestuvning

Koreansk kyllingestuvning

Koreansk kyllingestuvning

Koreansk kyllingestuvning
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 Hours 30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 Hours0 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Laks med svampe og ost

Proteinrig mad
Fiskeretter

Sæt ovnen på 175°C. Læg laksen med skindsiden nedad i et ovnfast fad, og krydr med salt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 581
Opskrift

Oksekebab med rissalat

Stærk mad
Kødretter

Oksekebab: 1. Rør en fars af kød + krydderier. 2. Lad farsen hvile 20 min. 3. Rul fa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 419
Opskrift

Kalvesnitzel i ekstragon-flødesovs

Proteinrig mad
Kødretter

Vend schnitzlerne i melet og steg dem i olie. Tag schnitzlerne af panden og svits de finth...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1171

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag