Video: Koreansk kyllingestuvning
Koreansk kyllingestuvningKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
9
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Kyllingelår
-
0.5 deciliter Sojasauce
-
2 spsk Sesamolie
-
3 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
0.5 tsk Chili
-
3 stk Forårsløg
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
6 deciliter Hønsebouillon
Skær lårene i halve eller kvarte, alt efter deres størrelse. Put kyllingelårene i en stor gryde. Tilsæt alle de resterende ingredienser og bland godt, således at lårene kommer i kontakt med alle smagsstofferne. Lad gryden stå i to timer ved stuetemperatur og sæt den herefter på et blus med svag varme. Lad kyllingestykkerne koge indtil de er møre, ca. 45-60 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pizza Margarita
Bland håndvarmt vand, gær og olivenolie sammen. Tilføj mel og salt, ælt dejen sammen o...
Porretærte med pasta
Porrerne snittes og koge i ca 2 minutter - sættes til afdrypning. Kog pastaen, den skal...
Balsamicosauce
Smelt sukkeret over svag varme i en lille tykbundet gryde. Rør ikke i det. Når sukkeret er...