Koreansk kyllingestuvning

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

2 timer 30 minutter

1 timer 0 minutter

9



Fremgangsmåde:

Skær lårene i halve eller kvarte, alt efter deres størrelse. Put kyllingelårene i en stor gryde.

Tilsæt alle de resterende ingredienser og bland godt, således at lårene kommer i kontakt med alle smagsstofferne.

Lad gryden stå i to timer ved stuetemperatur og sæt den herefter på et blus med svag varme.

Lad kyllingestykkerne koge indtil de er møre, ca. 45-60 min.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 5

1.5 kg Kyllingelår

0.5 deciliter Sojasauce

2 spsk Sesamolie

3 stk Hvidløgs fed

0.5 tsk Cayennepeber

0.5 tsk Chili

3 stk Forårsløg

0.5 tsk Køkkensalt

6 deciliter Hønsebouillon

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g