Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
2 timer 30 minutter
1 timer 0 minutter
9
Fremgangsmåde:
Skær lårene i halve eller kvarte, alt efter deres størrelse. Put kyllingelårene i en stor gryde.
Tilsæt alle de resterende ingredienser og bland godt, således at lårene kommer i kontakt med alle smagsstofferne.
Lad gryden stå i to timer ved stuetemperatur og sæt den herefter på et blus med svag varme.
Lad kyllingestykkerne koge indtil de er møre, ca. 45-60 min.
Antal personer: 5
1.5 kg Kyllingelår
0.5 deciliter Sojasauce
2 spsk Sesamolie
3 stk Hvidløgs fed
0.5 tsk Cayennepeber
0.5 tsk Chili
3 stk Forårsløg
0.5 tsk Køkkensalt
6 deciliter Hønsebouillon