Video: Himmelske grøntsager
Himmelske grøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Champignon
-
250 gram Bambusskud på dåse
-
400 gram Minimajs
-
2 spsk Jordnøddeolie
-
1 spsk Sesamolie
-
2 spsk Sojasauce
-
1 spsk Sukker
-
5 deciliter Vand
-
0.5 deciliter Frisk koriander
Rens champignonerne og skær dem i halve.
Hæld væde fra bambusskud og minimajs.
Varm olie i en wok og steg svampene til de er brune, ca. 5 min. ved høj varme og under omrøring.
Tilsæt de resterende ingredienser, læg låg over og lad det simre i 30 min.
De sidste 5 min. tilsættes finthakket koriander.
Godt som tilbehør til kinesiske kødretter sammen med hvide ris. Kan også spises som en selvstændig vegetarret.
Spørgsmål:
har du en god opskrift til sauce til oksekød m. trøffel ?
Svar:
Du kan hente inspiration i vores sauceguide:
http://opskrifter.dk/163.0.html
Her er der en opskrift på sauce espagnol, som du kan tilsætte trøfler eller trøffelolie.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
11/07-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græsk salat
Græsk tomatLæg tomatskiverne i cirkler lidt over hinanden på et stort fad eller på tallerk...
Græske frikadeller med feta og soltørrede tomater
Græske frikadeller med feta og soltørrede tomaterStart med at tænde ovnen på 225 grader va...
Pangasiusfilet
Steg det finthakkede løg til det er gyldent.Sammen med den finthakkede persille blandes de...