Video: Mandarinpandekager
MandarinpandekagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Tilbehør
3
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Hvedemel
-
2 deciliter Vand
-
1 spsk Sesamolie
Put melet i en skål. Bring vandet i kog og hæld det på én gang ned til melet. Rør rundt i et par minutter. Når det er kølet af æltes det i 10 min. til en blød, lind dej. Læg dejen på et bord og dæk den med en skål. Rul dejen til en cylindrisk form og skær den i lige store skiver (2 pr. person). Tag én skive af gangen og dæk de andre med plastikfolie for at forhindre udtørring. Skær hver skive i to halvdele, som med en kagerulle rulles ud til en cirkel på ca. 8 cm i diameter. Pensl den ene cirkel med sesamolie, læg den anden cirkel ovenpå og rul med kagerullen de to cirkler ud til én cirkel med en diameter på ca. 17 cm. Dæk hver pandekage med plastik efterhånden som de er lavet. Når alle pandekager er rullet ud varmes en stor pande uden fedtstof, og pandekagerne steges én for én ved lav varme, til overfladen begynder at boble svagt. Fjern de færdige pandekager fra blusset. Træk roligt de to sammenklistrede cirkler fra hinanden (der bliver således 4 pandekager pr. person). Stabl pandekagerne på en tallerken og dæk dem godt til, da de ellers tørrer ud.
Tilbehør til:
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Madpandekager med spinat
Madpandekager med spinatKom æg i en skål og pisk det godt sammen. Kom derefter hvedemel, m...
Haps frikadeller
Pil løget og riv det fint. Kom alle ingredienser i en skål, og rør det godt sammen. Fars...
Popcornkage
Beklæd en aflang eller rund kageform med bagepapir eller folie. Bland popcorn, chokolad...