Vinter Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 375 calories 20.43125 carb 31.225 fat 7.7875 fiber 14.886875 protein 11.0063375 fat 7.91875 sugar

Video: Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pandekager med marinerede jordbær og chokoladesauce

Vegetar
Fedtfattig mad

Dej: Hvedemel, sukker og salt blandes godt i en stor skål. Der laves en lille fordybning...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 794
Opskrift

Gnocchi med rosmarin

Kødretter

Bring vand i kog og hæld gnocchi i med salt. Lad dem koge 2-5 minutter (til de popper op p...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1009
Opskrift

Citron pasta

Vegetar

Skallen rives af citronerne, og de presses. Der skal være ca. 1 dl citronsaft. Olien og pa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 873

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag