Vinter Efterår Jul Hovedretter
Nutrition facts: 75 calories 20.43125 carb 31.225 fat 7.7875 fiber 14.886875 protein 11.0063375 fat 7.91875 sugar

Video: Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Dressing med skyr

Vegetar

Bland skyr, olie, et presset hvidløgsfed, salt og peber. Hak basilikum groft og vend det...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 8963
Opskrift

Krydret kødgryde

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Skær pølsen i skiver. Steg pølseskiverne på en pande.Brun oksekødet i en gryde. Tilsæt hak...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2720
Opskrift

Chihuahua

Hæld tequila over is i et collinsglas. Fyld op med juice og server.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1585

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag