Vinter Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 375 calories 20.43125 carb 31.225 fat 7.7875 fiber 14.886875 protein 11.0063375 fat 7.91875 sugar

Video: Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Æblecompot og æblechips

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Æblekompot 1. Skræl æblerne, udkærn dem og skær i små tern. 2. Bland vand, sukker, citro...

  4.5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 937
Opskrift

Krabbe- og mangotartar med hindbærdressing

Fiskeretter

Tartar: Rengør skalotteløg og mango og hak dem fint. Krabbekød og koriander hakkes også fi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 719
Opskrift

Butterdejsplader med fyld

Kødretter

Alle ingredienserne blandes sammen i en skål. Butterdejspladen foldes ud. Fyldet ovenp...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 662

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag