Vinter Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 1713.2 calories 20.43125 carb 31.225 fat 7.7875 fiber 14.886875 protein 11.0063375 fat 7.91875 sugar

Video: Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 Hours 0 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 Hours0 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Calamarisalat

Stærk mad
Fiskeretter

Rens blæksprutterne og del dem i tentakler og ringe. Dressing: Bland olivenolie, rødvi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 508
Opskrift

Skovkage med bær

Fedtfattig mad

Æg, æggehvide og sukker kommes i en stor skål, og piskes med elpiskeren til en tyk cremet...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 598
Opskrift

Porreforret

Fiskeretter

Bland creme fraiche, mayonnaise, salt, karry og citronsaft. Skær peberfrugterne og æble...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1654

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag