Vinter Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 435 calories 20.43125 carb 31.225 fat 7.7875 fiber 14.886875 protein 11.0063375 fat 7.91875 sugar

Video: Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Laks med pasta og pesto

Stærk mad
Fiskeretter

Olivenolie, chili og hvidløg blandes. Laksefilletten steges let på oversiden og vendes så...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 522
Opskrift

Grillet kylling marineret i hvidløg chili og citronsaft

Stærk mad
Fjerkræ

Blend olie, appelsinsaft, citronsaft, chili, hvidløg og løg i en blender. Halvér kyllinger...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1463
Opskrift

Kyllinge leverpostej

Proteinrig mad
Kødretter
Fjerkræ

Beklæd en aflang 1 liters form med bacon. Rens leveren. Kom 2/3 af lever, ansjosfileter...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1356

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag