Vinter Efterår Jul Hovedretter
Nutrition facts: 403 calories 20.43125 carb 31.225 fat 7.7875 fiber 14.886875 protein 11.0063375 fat 7.91875 sugar

Video: Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Andebryst med mandarin og koriander

Fjerkræ

Andebryst med mandarin og korianderKrydsskær overfladen af andebrysterne. Krydr med s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1646
Opskrift

Svinemørbrad med seranoskinke

Proteinrig mad
Kødretter

Svinemørbrad med seranoskinkeAfpuds svinemørbraden for sener.Flæk den forsigtig på langs u...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 561
Opskrift

Chokolade- og karamelkage

Vegetar

Bund: Smelt smørret, bland det med brun farin, kokos og mel, og ælt det grundigt sammen....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2147

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag