Vinter Efterår Jul Hovedretter
Nutrition facts: 75 calories 20.43125 carb 31.225 fat 7.7875 fiber 14.886875 protein 11.0063375 fat 7.91875 sugar

Video: Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Vietnamesisk flanksteak med nudelsalat

Stærk mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Flanksteaks steges på panden i ca. 4-5 min. på hver side. Derefter tag dem af panden og la...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2900
Opskrift

Kolibri kage

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C. Smør to kageforme og drys dem med lidt mel.Si mel, bagepulver og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2020
Opskrift

Kartoffel- og shiitakegratin

Fjerkræ

Smelt smørret i en stor gryde over høj varme. Tilsæt alle svampe (hakkede) og svits dem, t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1330

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag