Vinter Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 375 calories 20.43125 carb 31.225 fat 7.7875 fiber 14.886875 protein 11.0063375 fat 7.91875 sugar

Video: Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tacos med oksekød

Proteinrig mad
Kødretter

Brun oksekødet i en gryde. Hæld overskydende fedt fra og rør smøreosten sammen med kødet....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1244
Opskrift

Syltede rødbeder

Vegetar
Vegansk Mad

Syltede rødbederNår du sylter, er det vigtigt, at opbevaringsglassene er klinisk rene. Vas...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 608
Opskrift

Koldthævede boller med græskarkerner

Vegetar

Koldthævede boller med græskarkernerOpskriften til 4 personer svarer til 12-15 boller....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 485

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag