Vinter Efterår Jul Hovedretter
Nutrition facts: 75 calories 20.43125 carb 31.225 fat 7.7875 fiber 14.886875 protein 11.0063375 fat 7.91875 sugar

Video: Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kylling med citrongræs

Stærk mad
Fjerkræ

Skær kyllingen i portionsstykker efter kinesisk metode (skær igennem ben og kød med en sto...

  3.5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4828
Opskrift

Smørhorn Gerda ca 40 stk.

Vegetar

Blandes sammen og rulles ud.Skæres ud i trekanter.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1745
Opskrift

Fiskefrikadeller med gedde

Fiskeretter

Fiskefrikadeller med geddeBlend fiskekødet i en foodprocessor.Blend godt sammen med rasp,...

  4
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 9049

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag