Vinter Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 375 calories 20.43125 carb 31.225 fat 7.7875 fiber 14.886875 protein 11.0063375 fat 7.91875 sugar

Video: Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder

Vin-braiseret skinke med skalotteløg og gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Stegt ål med opbagt sovs og kartofler

Fiskeretter

Sådan laver du stegt ål Mel, salt og peber blandes til en panering. Ålene gøres rene o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 8014
Opskrift

Isdessert med ingefær

Vegetar
Fedtfattig mad

Yderst spændende isdessert med smag af ingefær og chili.Hak den friske ingefær i tern, ca....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1356
Opskrift

Græsk lasagne med lammekød og aubergine

Kødretter

Skær auberginer i skiver på ca. ½ cm tykkelse og strø skiverne med salt. Læg skiverne i et...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1283

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag