Video: Kinesisk and
Kinesisk andKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
12
Tilberedningstid
4 timer 20 minutter
Arbejdstid
2 timer 20 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel and
-
3 tsk Køkkensalt
-
3 tsk Grøn peberfrugt
-
1 bdt Frisk koriander
-
4 stk Forårsløg
-
1.5 tsk Ingefær
-
0.5 tsk Five Spices
-
1 spsk Honning
-
1 spsk Tør sherry
-
2 spsk Sesamolie
-
1 spsk Sojasauce
-
0.5 tsk Paprika
Gnid anden med salt overalt.
Rist peberkornene på en tør pande i et par minutter.
Knus dem herefter i en morter.
Vask og tør den friske koriander og hak blade og stængler.
Hak forårsløgene fint.
Bland alle de andre ingredienser og gnid anden udvendigt og indvendigt med blandingen.
Læg forårsløg ind i anden.
Pak den marinerede and ind i folie eller plastik og lad den marinere koldt i mindst 4 timer.
Tænd ovnen på 180°C.
Fyld en bradepande halvt med vand og sæt en rist oven på den.
Læg anden på risten med brystet opad.
Giv først anden 30 min., tag den så ud og dæk den med folie.
Giv den 30 min. mere.
Skru varmen ned til 150°C, læg anden med brystet nedad og giv den 30 min.
Vend anden igen og giv den 30 min. mere.
Fjern folien og giv til sidst anden 15-20 min. at brune i.
Traditionelt spises anden som fyld i "mandarin-pandekager" sammen med blommesauce.
Den kan også spises med hvide ris og en grøntsagsret som tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italiensk kyllinge- og pastasalat
Bred kyllingefileterne ud med en kødhammer. Bland citronsaft og presset hvidløg i en skål,...
Carbonara a la Bertasi
Svits bacon og champignon på en pande. Pisk æg og fløde sammen og tilsæt salt, peber, ore...
Napolitansk Tomatsovs
Pulserer med en stavblænder i få sekunder eller mos tomaterne grundigt f.eks....