Video: Kylling med rød sauce
Kylling med rød sauceKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
4 deciliter Vand
-
4 deciliter Sojasauce
-
0.5 deciliter Tør sherry
-
1.5 spsk Ingefær
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Stjerneanis
-
1.5 spsk Sukker
-
2 tsk Sesamolie
Find en gryde, der akkurat kan indeholde kyllingen.
Læg kyllingen i gryden med brystet nedad.
Hæld alle de andre ingredienser undtagen sesamolie i gryden.
Bring langsomt indholdet af gryden i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 20 min.
Vend kyllingen og lad den simre i 25 min. på den anden side.
Overhæld kyllingen med saucen hvert 5. minut.
Fjern gryden fra blusset og lad den stå til den er kølet af.
Løft kyllingen op af gryden, sæt den på en tallerken eller et fad.
Pensl den med sesamolie.
Dette giver kyllingen et glinsende udseende og yderligere smag.
Traditionel kinesisk fremgangsmåde indebærer, at kyllingen skæres i halve på langs med en skarp kokkekniv.
Hver halvdel bliver efterfølgende skåret i 3½ cm tykke stykker og samlet i den oprindelige form af en kylling.
Hvis dette er for uoverskueligt, kan man nøjes med at skære kyllingen i store portionsstykker (bryst, lår osv.).
Serveres ved stuetemperatur med saucen som tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bacon- og kartoffelquiche
Dej: Bland hvedemel med salt. Fordel smør i små stykker og ælt det godt sammen med melblan...
Pistaciekys med brombærfløde
Pistaciekys med brombærflødePisk æggehvider og sukker sammen til det er helt stift. K...
Blomkålssalat
BlomkålssalatVask blomkål og skær stokken væk. Hak blomkålen i helt små stykker med en kni...