Video: Bradepandekage med æbler og kanel
Bradepandekage med æbler og kanelKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
300 gram Usaltet smør
-
225 gram Sukker
-
4 stk Æg
-
500 gram Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
1 deciliter Sødmælk
-
4.5 stk Æbler
-
4.5 spsk Sukker
-
2.3 spsk Kanel
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidig.
Rør æggene i en ad gangen og rør godt mellem hvert.
Bland mel med bagepulver, sigt det og rør det i tillige med æblesaft eller mælk.
Bred dejen ud i en bradepande (35-25cm), smurt eller beklædt med bagepapir.
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tynde både.
Bland sukker og kanel og vend æblestykkerne heri.
Fordel æblerne på dejen.
Tryk dem lidt ned og drys resten af sukker-kanel blandingen over.
Bages på nederste rille forvarmet ovn ved 200 gr i ca 30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fynsk brunsviger
Mel og sukker blandes, smørret smuldres i og rosinerne tilsættes.Gæren røres ud i lun mælk...
Snobrødsdej
SnobrødsdejSnobrødsdej bruges til at rulle en lang og tynd 'pølse' mellem hænderne og så r...
Ingefærprofiterolles med citruskaramel
Forvarm ovnen på 190°C.Dej (profiterolles): Vand, smør, sukker, ingefær og lidt salt varme...