Video: Bradepandekage med æbler og kanel
Bradepandekage med æbler og kanelKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
300 gram Usaltet smør
-
225 gram Sukker
-
4 stk Æg
-
500 gram Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
1 deciliter Sødmælk
-
4.5 stk Æbler
-
4.5 spsk Sukker
-
2.3 spsk Kanel
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidig. Rør æggene i en ad gangen og rør godt mellem hvert.
Bland mel med bagepulver, sigt det og rør det i tillige med æblesaft eller mælk.
Bred dejen ud i en bradepande (35-25cm), smurt eller beklædt med bagepapir.
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tynde både. Bland sukker og kanel og vend æblestykkerne heri.
Fordel æblerne på dejen. Tryk dem lidt ned og drys resten af sukker-kanel blandingen over. Bages på nederste rille forvarmet ovn ved 200 gr i ca 30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Whiskysauce
Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden, at det bruner. Hak lø...
Gammeldags Hjemmelavet Rødkål
Fjern de yderste blade fra rødkålen. Snit rødkålen fint, og put den i en stor gryde. (Hvis...
Grillede cheeseburgere
Grillede cheeseburgereVask og skær tomat i skiver. Vask også salatbladene og læg begge del...