Rør gæren ud i vandet. Rør yoghurt og salt i og ælt grundigt med melet til en lind dej. Læg dejen i en oliesmurt eller meldrysset skål og dæk med plastfilm elle

Hvedebrød

Hvedebrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

5 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Yoghurtbröd

Spørgsmål:

Det står bakjäst i receptet. Är det sån jäst som ligger i kyldisken,torr jäst eller något annat?



Svar:
Hej , det måste vara helt vanlig jäst från kyldisken

Mvh Tomas
recept.se

10/11-2008 af Opskrifter.dk

bagning

Spørgsmål:

når man skal bage franskbrød,hvad er bedst at pensle brødene med, så de bliver sprøde og lidt mørke i skorpen? Hvad gør bagerne få at få en sprød skorpe .



Svar:
Du kan pensle med to ting: mælk, eller et sammenpisket æg.

Det sørger for en mørkere gylden farve, og er med til at give brødet en sprødere skorpe.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

20/02-2008 af Opskrifter.dk

Middag til familien

Spørgsmål:

Ville bare høre om man godt kan serverre tunmusé som forret med kylling til hovedret?? og havde tænt mig champagne til tun, men hvad drikker man til kylling ?



Svar:
Hej , du kan godt servere tun føre kyllingen, champagnen kan du forsætte med , men det kommer an på hvad du laver med den kylling
Er den lidt kraftigare så kan du bruge en Chardonnay eller en Pinot Noir
Mvh Tomas
opskrifter.dk

10/02-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Lam bourguignon

Proteinrig mad
Kødretter

Klip bacon i strimler og rist det. Skær løg, hvidløg og gulerod i terninger og svits i bac...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Små karamelliserede pæretærter med kardemommecreme

Vegetar

Forvarm ovnen til 225°C. Beklæd en bageplade med bagepapir. Rul butterdejen ud på en m...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Nordisk okseragout

Kødretter

1. Vend kødet i mel tilsat salt og peber. 2. Skær løgene i skiver. 3. Varm smørret i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag