Video: Malaysisk lammecurry
Malaysisk lammecurryKøkken:
Ingredienser:
Andet
20
Tilberedningstid
2 timer 45 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
750 gram Lammebov
-
4 spsk Kokosmel
-
0.5 deciliter Citronsaft
-
2 stk Løg
-
4 stk Hvidløg
-
1 spsk Ingefær
-
2 tsk Korianderpulver
-
1 tsk Spidskommen
-
1 tsk Gurkemeje
-
0.5 tsk Kanel
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
0.5 tsk Peber
-
0.25 tsk Stødt nellike
-
0.25 tsk Kardemomme
-
5 stk Tørret chili
-
1 stk Citrongræs
-
2 spsk Jordnøddeolie
-
2 stk Tomat
-
400 ml Kokosmælk
-
1.5 tsk Køkkensalt
Skær lammekødet i små terninger.
Brun kokosmelet i en tør stegepande under konstant omrøring.
I en blender puttes citronsaft og løg.
Det blendes til en glat, tyk væske.
Tilsæt hvidløg og ingefær og blend igen.
Tilsæt krydderierne, de tørrede chili og det brunede kokosmel.
Blend til det er glat og godt blandet.
Varm olien i en stor gryde og steg den blendede masse i 5 min. under jævnlig omrøring.
Tilsæt kød og steg i 3 min. mens kødstykkerne vendes godt i krydderierne.
Tilsæt hakkede tomater og steg videre i 3 min.
Tilsæt kokosmælk, salt og citrongræs og bring det langsomt til kogepunktet.
Skru ned til svag varme og lad det simre uden låg, til kødet er mørt.
Det kan tage mellem 1½ og 2 timer.
Serveres med hvide ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalvemedaillon med safranfløde og spinatpasta
Tilbehør:Skær den øverste del af toppen af porrerne, skyl resten grundigt og skær dem i ty...
Chokolademousse med mynte
Chokolademousse med mynteHak chokoladen.Del æggene (eller brug pasteuriseret æggehvider og...
Asparges og nye kartofler i sursød sauce med koteletter
Sursød-rabarbersauceRens rabarberne og skær dem i ca. 1 cm. stykker. Kog rabarberne med li...