Video: Champignoncurry
ChampignoncurryKøkken:
Type:
Ingredienser:
Indisk
Tilbehør
10
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
500 gram Champignon
-
4 stk Forårsløg
-
2 spsk Olie
-
2 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Ingefær
-
2 tsk Karry
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Garam masala krydderi
-
1 stk Kokosmælk
-
2 tsk Citronsaft
Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Snit forårsløgene fint. Varm olien i en gryde eller en dyb pande. Steg presset hvidløg, finthakket ingefær og forårsløg bløde, men ikke brune. Tilsæt karry, salt og champignoner og lad det stege for lav varme, til champignonerne er bløde. Læg låg på og lad det simre i 8-10 min. Drys med garam masala og tilsæt kokosmælk og varm det uden låg under konstant omrøring. Når det er gennemvarmet tilsættes citronsaft og retten tages af blusset.
Serveres sammen med hvide eller stegte ris
Spørgsmål:
Ville det ikke være en god idé at servere denne ret med noget frisk pasta til?
Svar:
Ja det kan du godt . Ris er også godt.
mvh Tomas
Opskrifter.dk
12/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græsk salat med oregano
Skær tomaterne i halve både, agurkerne i kvarte og løgene i ringe, bland det i en skål. S...
Rabarbertrifli
Sådan laver du Rabarbertrifli Start med at lave en rabarberkompot. Det gøres ved at rense...
Syltede grønne tomater
Syltede grønne tomaterSyltede grønne tomater er måske ikke noget, man hører om så tit. Men...