Video: Champignoncurry
ChampignoncurryKøkken:
Ingredienser:
Indisk
10
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
500 gram Champignon
-
4 stk Forårsløg
-
2 spsk Olie
-
2 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Ingefær
-
2 tsk Karry
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Garam masala krydderi
-
1 stk Kokosmælk
-
2 tsk Citronsaft
Rens champignonerne og skær dem i kvarte.
Snit forårsløgene fint.
Varm olien i en gryde eller en dyb pande.
Steg presset hvidløg, finthakket ingefær og forårsløg bløde, men ikke brune.
Tilsæt karry, salt og champignoner og lad det stege for lav varme, til champignonerne er bløde.
Læg låg på og lad det simre i 8-10 min.
Drys med garam masala og tilsæt kokosmælk og varm det uden låg under konstant omrøring.
Når det er gennemvarmet tilsættes citronsaft og retten tages af blusset.
Serveres sammen med hvide eller stegte ris
Spørgsmål:
Ville det ikke være en god idé at servere denne ret med noget frisk pasta til?
Svar:
Ja det kan du godt . Ris er også godt.
mvh Tomas
Opskrifter.dk
12/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Langtidsstegt and med svesker
Sådan laver du langtidsstegt and Rens anden, gnid den ind og udvendig med salt og peber. F...
Ristede nye kartofler med svampe og skalotteløg
Forvarm ovnen til 200°C. Smør en bradepande med olie. Rør bouillon, olivenolie og balsamic...
Malibu Dream Shake
Sådan laver du Malibu dream shakeBlend flødeis og isterninger sammen. Tilsæt Malibu rom li...