Video: Krydrede og dampede muslinger
Krydrede og dampede muslingerKøkken:
Ingredienser:
Indisk
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 kg Frisk musling
-
3 spsk Olie
-
2 stk Løg
-
4 stk Hvidløgs fed
-
3 tsk Ingefær
-
3 stk Frisk chili
-
0.5 tsk Gurkemeje
-
3 tsk Korianderpulver
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
1.25 liter Vand
-
1 spsk Frisk koriander
Skrub muslingerne og klargør dem.
Vær opmærksom på, at muslinger, der ikke enten er lukkede fra start eller lukker under tilberedningen, sandsynligvis er de døde og må ikke bruges.
Hak løg, hvidløg, ingefær og chilier fint.
Varm olien i en stor gryde og steg løg, hvidløg og ingefær ved medium varme til løgene er bløde og gyldne.
Tilsæt chili, gurkemeje og korianderpulver og rør i retten de næste 3 min.
Tilsæt salt og vand, opvarm og lad det koge i fem minutter.
Tilsæt muslingerne, læg låg på og damp muslingerne i 10-15 min. eller indtil skallerne har åbnet sig.
Fjern gryden fra varmen, drys korianderblade over og smag til.
Tilsæt citronsaft efter behag.
Hæld væden over og ind i muslingerne og servér øjeblikkelig med hvide ris.
Servér med hvide ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Okse - Sammenkogt ret
Brun kødet, tilsæt løg hvidløg, peberfrugt og brunes med sammen med paprika derefter flåed...
Valgflæsk
Sprød valgflæskForvarm ovnen til 220 grader. Tag et ildfast fad og fordel flæskeskiverne h...
Melonsorbet med citronsirup
Kog sukker og vand ind til en sirup i en lille gryde.Udkern og skræl melonen. Skær den i t...