Video: Krydrede og dampede muslinger
Krydrede og dampede muslingerKøkken:
Ingredienser:
Indisk
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 kg Frisk musling
-
3 spsk Olie
-
2 stk Løg
-
4 stk Hvidløgs fed
-
3 tsk Ingefær
-
3 stk Frisk chili
-
0.5 tsk Gurkemeje
-
3 tsk Korianderpulver
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
1.25 liter Vand
-
1 spsk Frisk koriander
Skrub muslingerne og klargør dem.
Vær opmærksom på, at muslinger, der ikke enten er lukkede fra start eller lukker under tilberedningen, sandsynligvis er de døde og må ikke bruges.
Hak løg, hvidløg, ingefær og chilier fint.
Varm olien i en stor gryde og steg løg, hvidløg og ingefær ved medium varme til løgene er bløde og gyldne.
Tilsæt chili, gurkemeje og korianderpulver og rør i retten de næste 3 min.
Tilsæt salt og vand, opvarm og lad det koge i fem minutter.
Tilsæt muslingerne, læg låg på og damp muslingerne i 10-15 min. eller indtil skallerne har åbnet sig.
Fjern gryden fra varmen, drys korianderblade over og smag til.
Tilsæt citronsaft efter behag.
Hæld væden over og ind i muslingerne og servér øjeblikkelig med hvide ris.
Servér med hvide ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Clubsandwich
ClubsandwichSteg kyllingebrystet på en pande ca. 5 minutter på hver side. Steg baconskiver...
Marineret mozzarella på ciabattabrød
Skær mozzarellaen i centimetertykke skiver og fordel skiverne på en stor tallerken. Bland...
Græske frikadeller i tomatsovs
Tænd ovnen på 200°. FrikadellerHak løg, hvidløg og persille fint og bland det sammen med...