Hovedret
Nutrition facts: 269 calories 9.55 carb 25.675 fat 17.8 fiber 27.79 protein 8.1435 fat 1.25 sugar

Video: Italiensk lever

Italiensk lever

Italiensk lever

Italiensk lever
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Flutes og grøn salat.

Kokkens svar
Lever

Spørgsmål:

Hej Meget enkelt, vil jeg høre om lever(alle slags) kan fryses. Jeg synes, jeg kun har det frisk i kølediskene, men måske har jeg bare ikke set ordentligt efter i frysedisken. På forhånd tak.



Svar:
Ja - det kan godt fryses. Det kan holde sig ca.6 mdr.Hvis leveren er hakket er det ca.3 mdr.
Disse frysetider er når man selv pakker kødet hjemme, og det er selvfølgelig vigtigt at leveren er pakket godt ind i korrekt fryse emballage.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

11/11-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Amerikanske pandekager med kanel

Vegetar

Bland alle ingredienserne i en skål, til dejen er ensartet. Varm panden op og kom en lille...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 661
Opskrift

Fisk i sennepssauce

Proteinrig mad
Fiskeretter

Kartofler skrælles og skæres i ½ cm skiver og koges i 5 min. Porrer rengøres og skæres i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 779
Opskrift

Ravioli med lammefyld

Kødretter

Rør æg, mel og olivenolie sammen. Ælt dejen godt, den skal føles smidig. Læg den derefter...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 791

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag